Jump to content

Mazda3 logolu ışıklı kapı eşiği

drmoztan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Daha önce konuşuldu ama yine de sorayım ..orjinal olanların sadece ön taraftakileri aydınlatmalı arka taraftakileri aydınlatmasız denildi ..doğrumudur.. Servis söylemişti bunu..Sanırım forumda da aynı şekilde söylyen olmuştu ..sebebi nedir acaba  ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 82
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• S.Halilduru

9

• oztan

7

• honuuu

32

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Daha önce konuşuldu ama yine de sorayım ..orjinal olanların sadece ön taraftakileri aydınlatmalı arka taraftakileri aydınlatmasız denildi ..doğrumudur.. Servis söylemişti bunu..Sanırım forumda da aynı şekilde söylyen olmuştu ..sebebi nedir acaba  ..

evet öyleymiş ama nedenini bende merak ediyorum doğrusu ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geldi mi senin  paket ?

Ben vakit  bulup da  taktiramadim .  bu  hafta  sonu  umarim....

hala bi haber yok, önümüzdeki hafta da gelmezse paket ulaşmadı diye başvurcam ebayden...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fatura bu ayın 8'inde kesilmiş. uçuş 10'unda gözüküyor 17 gün olmuş... ya sabır, ya sabır...!

bugün yarın gelir, bence çok geçmemiş zaman.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada perşembe günü adanaya uçarken yanımdaki arkadaş gümrük denetçisi çıktı laflafı açtı derken bu olayı sordum, istanbulda ki görevlinin uyuzluğundan başka bişey değil keyfi gelince yollar merak etme dedi inşallah öyledir...-

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün "06:03'de Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI " diyor ptt yurtdışı gönderi takip sayfası hadi bakalım hayırlısı oradan izmire ne zaman gelir acaba :D

daha önceden de yurtdışından sipariş vermiştim ama hiç bu kadar uzun sürmemişti galiba, ya da bunun heycanı fazla geldiği için zaman geçmek bilmedi bi türlü :D

MGalleryItem.php?id=6468

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün "06:03'de Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI " diyor ptt yurtdışı gönderi takip sayfası hadi bakalım hayırlısı oradan izmire ne zaman gelir acaba :D

daha önceden de yurtdışından sipariş vermiştim ama hiç bu kadar uzun sürmemişti galiba, ya da bunun heycanı fazla geldiği için zaman geçmek bilmedi bi türlü :D

henüz iş bitmiş sayılmaz ama :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya arkadaşlar böyle şeyler sipariş verirken burdan haberleşip alacak arkadaşlarla hep beraber versek daha iyi olmaz mı?tek kargo olacağı için daha uygun olur sanırım bilmiyorum ama hemde tek tek uğraşmamış  oluruz.Mesela ben hiç yurtdışından siperiş vermediğim için çekiniyorum vermeye şimdi kim uğraşacak diyorum Burda beraber alsaydık bende almak isterdim şahsen.Bu arada erindiğimden değil sadece bilmediğimden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya arkadaşlar böyle şeyler sipariş verirken burdan haberleşip alacak arkadaşlarla hep beraber versek daha iyi olmaz mı?tek kargo olacağı için daha uygun olur sanırım bilmiyorum ama hemde tek tek uğraşmamış  oluruz.Mesela ben hiç yurtdışından siperiş vermediğim için çekiniyorum vermeye şimdi kim uğraşacak diyorum Burda beraber alsaydık bende almak isterdim şahsen.Bu arada erindiğimden değil sadece bilmediğimden

maalesef kargoda pek avantajı olmuyor iki ürün içinde ayrı ayrı kargo ücreti alıyorlar çoğu zaman, hatta dezavantajı oluyor çünkü ürünler buraya geldikten sonra tekrar farklı şehirlere yollamak için ekstra masraf çıkacak... internetten sipariş olayında ben de çekiniyodum ilk başlarda ama paypal hesabını açtıktan sonra bitiyor zaten olay, internet üzerinden satış yapan çoğu yer ödemeleri paypal üzerinden aldığı için sadece girip alışveriş yapıyosun ve sonra sabır çekerek beklemeye başlıyorsun. ama benim tavsiyem kesinlikle başlama bu internetten alışveriş olayına, çünkü almaya başladıkça arkası kesilmiyor, şunu da alayım bunu da alayım. zahmetsiz de oturduğun yerden bak incele yorumları oku ver siparişi gelsin ohhh ama sonrası pek hoş olmuyor :D bende birde balık takıntısı başladı, habire bişeyler gelmeye başlamıştı eve, hatun bıdıbıdı yapmaya başlayınca iş adresini verdim artık oraya geliyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nihayet ürünü bugün ptt'den aldım ve eve gelir gelmez montaja başladım, biraz zahmetli oluyor ama ben kendim sökerim kendim takarım, bu işten zevk alıyorum arkadaş diyenler için süper. Hem montaj olayı fazla kompleks değil hem de sonuç çok güzel, ilk tepki eşimden geldi çok beğendi çok güzelmiş :) Tabii hemen arkasından fiyatını sordu :D

Bu arada berbat ederim diye silikon yapmadım ama ilk fırsatta silikonu da yapacağım altlarına, şimdilik kapılarda sürtme yok inşallah ileride de olmaz. Montajla alakalı olarak merak edenlere yardımcı olmaktan zevk duyarım. Okan beye ve Savaşhan abiye teşekkürler.  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler vallaha çok uzun geldi bana ya, ama bence olay tamamen istanbul'da ki ptt yurtdışı kabul merkezinin uyuşukluğundan kaynaklanıyor. Kargonun uçuş zamanı vs.'si belli; Çoktan Türkiye'de olaması gerek, varış zamanın bu kadar geç olması imkansız. Benimle birlikte Romanya'dan sipariş veren arkadaşa neredeyse 1 haftada ulaştı... Ne denir işte Türk insanı maalesef iyice bu formatı benimsemeye başladı umarım bir yerden geri dönmeyi başarabiliriz...

İş yerimdeki ptt şubesinde memurlardan birini başka bir yere atamışlar, diğer memur tek kaldığı için kargoyu teslim edemiyor, kargonun geldiğini telefonla haber veriyor ben de gidip alıyorum. zaten fazla uzak değil problem olmuyor.

Herşeye rağmen sonuç çok güzel, Üzerinde böyle ufaktan ufaktan işçiliklerim (bazen çiziklerim :D ) oldukça arabamı daha çok seviyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...