Jump to content

Belli Hızı Geçince Uyarma..

Guest élégancé
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest élégancé

110'u ayarladım.denemek için şehirlerarası yolda bir deneme yaptım :D 110'u geçince dııııt diye önce uzun süreli bir ses sonra kısık kısık uyarı sesi geliyor.gerçekten güzel bir uygulama oldu benim adıma :D yoksa ibre biraz fazla yükseliyordu :D

@hunny aracınızın 6 olduğunu varsayarak cevaplıyorum.bilgi ekranını açtığınız set tuşuna basıyoruz ayarladıktan sonra sanırım :S bir bakmam gerek ama öyle olması gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• S.Halilduru

5

• hunny

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

sevgili élégancé,iş halloldu...bu gün ------km/ph ye geldim,set'e 3 saniye kadar bastım,-----km/ph yanıp sönmeye başladı,yukarı aşağı tuşuyla 50'ye geldim,50 yazdığım görüntü kayboldu ama ben yinede set'e 3-4 sn bastım 50 tekrar geri geldi ve öyle kaldı.....ve 50'yi geçtiğimde de bu gün her defasında tatlı tatlı düüt,biip diye beni uyardı... :fiuw:            not:  info,set,enter tuşlarının görevleri aynı....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest élégancé

Evet, dun gordum zaten icim gitti :(

bizim burda görmek çok zor.Geçen bende yeni bir beyaz 6 gördüm :D kendi aracım bi garibime gitmeye başladı.gerçekten özellikle beyaz ve makyajlıysa harika duruyor.

@hunny senin adına sevindim :) ... Gerçekten güzel bir özellik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sevgili arkadaşlar,hepiniz gencecik pırıl pırıl insanlarsınız..ben bu araca 50 küsür yaşımda sahip oldum..sizlere bakınca,benden çok daha öndesiniz.sizin yaşlarınızda benim bir garip Anadol'um vardı..inanınki,ve ben de inanıyorumki ileride sizlerde gönlünüzdeki arslana'a kavuşacaksınız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...