Jump to content

Belli Hızı Geçince Uyarma..

Guest élégancé
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• S.Halilduru

5

• hunny

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Yeni kasa 6larda hız uyarısı var,istediğiniz hıza ayarlanıyor.Ayarladığınız hıza gelince uyarıyor ama siz onu dinlemeyip süratinizi artırırsanız senlemi uğraşacağım deyip ikazı kesiyor. :P

Yapma yaa :D karşılaştırmak hata ama albea da yanlışlıkla ayarlamıştım ben hızı düşürene kadar susmadı :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O nalet susmama emniyet kemerinde var.Garaj kapısında durup kapıyı açtıktan sonra kemeri takmıyorum kontağı kapatana kadar devam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 lerde emniyet kemeri çok geride, her seferinde kemere ulaşmak için yoğun çaba sarfediyorum :D

:D kemer şart, şöför koltugundaysam takmadan çıkmam yola...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 lerde emniyet kemeri çok geride, her seferinde kemere ulaşmak için yoğun çaba sarfediyorum :D

kemer değil de, koltuk çok öndedir :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ayarladım arkadaslar 3-4 saniye basılı tutmakta bitiyor iş :D çok kolaymış nasıl yapamamışım :D

Neyi basılı tutunca ne oluyor ben anlamadım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest élégancé

Savaş bizde direk menüden seçerek yapıyoruz ya acaba başka birşeymi diye merak ettim...

:)

menüden seçiyoruz fakat hızı değiştirmek için basılı tutmak gerekiyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

menüden seçiyoruz fakat hızı değiştirmek için basılı tutmak gerekiyor :)

Teşekkürler bize basılı tutma yok o yüzden analamamışım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haberini bekliyoruz :) benim içinde iyi olur 70'e ayarlarım şehir içinde, her yer mobese dolu..

Haberini bekliyoruz :) benim içinde iyi olur 70'e ayarlarım şehir içinde, her yer mobese dolu..

biraz geç oldu kusura bakmayın..zaten uygulamada başarısız oldu...:((son ana kadar başardığımı sandım ama,hız'ı 90'a ayarlayıp set (info) tuşuna basınca yine -----kmph ekranı çıktı karşıma..bir kaç kez denedim,inatçı görüntü aynen karşımda..bir yerde bir hata yapıyorum ama,çözemedim gitti...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ayarladıktan sonra enter tuşuna basmak gerekiyor, info'ya değil. bir de öyle deneyin.

ayarladıktan sonra enter tuşuna basmak gerekiyor, info'ya değil. bir de öyle deneyin.

info demedimki,set tuşu dedim canımcım...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

info demedimki,set tuşu dedim canımcım...

ben 3 üzerinden örnek vermiştim. bizde set tuşu yok enter var :)

ben daha fazla kafa karıştırmayayım o zaman 6 aracı olanlar daha iyi yardımcı olacaktır.

bir diğer öneri servis kitapçığında nasıl yapılacağı yazar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bu işi başaracağım:)))yarın ilk işim tüm seçenekleri deneyip,akşam rapor vermek olacak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...