Jump to content

Mazda 3 Xenon Montaj

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Forumda aradım ama bulamadım, bizim araçlara xenon montajı nasıl yapılıyor acaba diye merak ettim bakayım dedim ama maalesef yok.

Bence büyük eksiklik eminim bunu yapabilecek kapasitede teknik beceri ve bilgiye sahip kullanıcılar vardır, hatta yapmış olanlarda olabilir ama forumda olmaması beni şaşırttı.

Google da "xenon montaj" diye arattığınızda pek çok markanın (hatta modelin) forumunda resimli videolu montaj anlatımları var. Yakın zamanda yaptıracak olan varsa resimlerini çekip buradan paylaşarak anlatırsa süper olur bence...  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanki birisi bu montaj işini resimli bir şekilde anlatmıştı diye hatırlıyorum ama o angel da olabilir.

Aradım ama bulamadım, açıkçası kendim yapabilirmiyim diye bi düşünce içerisindeyim. Balastların bağlantısı montajı, ve bi arkadaş xenonların zarar görmemesi için aküden röle çekilmesini veya ona benzer bişeyi tavsiye etmişti...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

serviste orjinal taktırıp şikayetçi olan arkadaş vardı. uzun farlara takılmamış ve yanlış hatırlamıyorsam 800 lira vermiş. o konu içinde çok işlendi bu konu.. bulursan vercem linki..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Linkler için teşekkürler fakat bu başlıkları zaten okumuştum sanırım tam olarak neyi kastettiğimi anlatamamışım, yada öğrenmek istediğim şey çok basit ondan dolayı yanlış anlaşılmış. Xenon kitinin montajının nasıl yapıldığının detaylı, uygulamaya yönelik ve resimli bi başlık kastetmiştim.

aracı aldığımda xenon vardı üzerinde yoksa takardım ve resimlerini koyardım aslında zor bir şeyi yok balastların yeri ve ampulleri sağlamca yerine takmak önemli.Bazı kitler role istiyor bazıları istemiyor diye biliyorum

Eminim bilen birisi için zor bir olay değildir :) Balastların yerinin iyi seçilmesi konusu biliyorum, kitin bağlanması nasıl oluyor peki, normalde fara gelen jak balasta giriyor balasttanda çıkışı yeni xenon ampüle mi veriyoruz? Başka bi olayı yok mu bunun, aküden balasta ayrı bir takat gerekmiyor mu, veya başka bi başlıkta okuduğum kitin çabuk bozulmaması için tavsiye edilen röle nasıl bişeydir, nasıl bağlanır ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...