Jump to content

Lütfen bunu dikkatle okuyun

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeri gelmişken bir soru sormak istiyorum. Beni kan tutuyo, direk bayılırım kan görünce. Şimdi ben olay yerinde durmayınca suç mu işlemiş oluyorum?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeri gelmişken bir soru sormak istiyorum. Beni kan tutuyo, direk bayılırım kan görünce. Şimdi ben olay yerinde durmayınca suç mu işlemiş oluyorum?

ince bi nokta Enes,bunu en iyi Selman abi bilir gibime geliyo  ???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar öncelikle kayma, kızaklama, kilitlenme vs. durumlar için kimden öğrendiğimi hatırlamadığım ama bir çok defa faydasını gördüğüm bir altın kuralı tekrar etmek istiyorum...

"Seyir esnasında sizi problemle karşı karşıya bırakan hangi el veya ayağınızsa, sizi problemden kurtaracak olan da odur, yani tam tersini yapın"

Sonra da Volkan'ın gazına gelerek Enes'in sorusuna bir cevap vermek zorunluluğu hissediyorum, kazaya asli fail olarak karışmadıysak böyle bir mecburiyetimiz yok, insaniyet namına olan mecburiyetimizi göz ardı edebiliyorsak sorun değil, ama sonradan izahı hatta ispatı gerekebilir böyle bir psikolojik durumun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaza mahallinde durmamak ve trafik güvenliği için gerekli tedbirleri almamak.

Cezası: 83,100,000,-TL Ceza Puanı: 10

Buna istinaden söyledim abi. Kan tuttuğu için, yardım edeyim derken; yardıma muhtaç duruma düşerim diye. Yoksa göz göre göre devam edebilecek yapıya sahip değilim; vicdan azabı çekerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enesciğim ben de ona istinaden cevapladım zaten, 83 lira ve 10 ceza puanı pek o kadar önemli değil neticede, allah göstermesin öyle bir durumda değerlendirmeyi kendi kendine yapmak durumundasın, hiç birimiz karşılaşmayız inşallah böyle bir durumla....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Guest uyumsuzelement

ya Bülent abiye bak saat 9 da bile mesaj yollamış,toplantıya 1 saat kala  ;D

benim elim uzundur her yerden ulaşırım :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...