Jump to content

Aracım soğukken LPG' de tek marşta çalışmıyor!..

F4nt4stic
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest edarguner

Sökecek misin sende :D?

Sağım solum belli olmaz benim :) C.tesi Bahçeşehir yolunda üzmedi. Ama durk kalkta bazen delirmiyor diilim. Lpg'ye aldığımda nedense debriyaj daha aşağıda kavrıyor belki ondan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar dün akşam 12 saattir park halindeki aracıma yeterince soğukken çalıştırmadan önce kontak açıp denedik. Gaz gelmediğini gördük. LPG beyni soğukken gaz bırakmıyormuş meğer. Bununla ilgili olarak ilk gaz ayarından bahsetti benim emmoğlu ki kendisi benzin motor ustasıdır. Buna dayanarak LPG beyninin soğukken kontak açtığında diyaframı bırakmadığını gördük. Yani marş basarak motor ve LPG beyni içinde su devirdaimi yapıldığında diyafram salınımı gerçekleşiyor ve gaz akış yolu açılıyor. Sırf bu sebepten araç geç çalışıyormuş...

Sonuç olarak ufak bir ayarla sorunu hallettik. Bu sabahki denememde tek marşta canavar gibiydi...

Bizim ve sizin adınıza iyi bir tecrübe olacağını düşünüyorum... Herşey için tekrar teşekkür ederim...

Saygılar ve iyi forumlar dilerim...

aynı sorunu bende yaşıyorum. nasıl hallettiğinizi belirtirseniz sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benimn arabada benzinle 4 5 seferde calışıyor ama lpg de sorun yok. bende bunu çözemedim bi motorcu karbüratörcüye git dedi gidemedim. szce karbüratördenmidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar uzun zamandır forumlardan uzak kaldım... Kendi açtığım konu ile ilgilenemedim bile ama bitane arkadaş sormuş; LPG beynine nasıl bir müdahalede bulundunuz diye...

LPG beyninde ilk gaz ayarı varmış. Onu biraz açtı benim emmoğlu ve tek marş :D

iyi forumlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...