Jump to content

2010 Mazda 3 Teleflex GFI LPG sistemi

ege79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arabama Teleflex GFI lpg sistemi taktirdim. Bu da vialle gibi hollanda mali bir urun. fiyat olarak 1000 tl daha ucuz(1900 TL). 4 ayri lpg enjektoru var ve emme manifolduna yanma odasina en yakin yere monte ediliyor. Kalibrasyon vs. gerektirmiyor. Bosch marka ECU su var. Benzin ECU sunu aynen taklit ederek calisiyor bu nedenle aracin yagi filtresi falan degistikten sonra kalibre edilmesi gerekmiyor. Ariza lambasi falan da yakmiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. 8000 km oldu taktirali. Mazda yetkili serviste bile lpg takildigini soylemesem anlamayacaklardi. ekteki resimleri inceleyebilirsiniz.

Ilgilenenler icin web adresi

http://www.teleflexgfiturkiye.com/

post-3390-141695282714_thumb.jpg

post-3390-141695282716_thumb.jpg

post-3390-141695282718_thumb.jpg

post-3390-141695282721_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• emredeler

3

• ALİİHSAN

3

• ege79

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

montajdan sonra lpg devreye sokmadan arabayi calistirip, benzin ecu sunun tum degerlerini  bilgisayara aktariyorlar.Daha sonra bunu lpg ecu suna yazdiriyorlar. Ayrcica benzin enjektorlerine ne uyari geliyorsa aynisini lpg enjektorlerine uyguluyor. Bu nedenle stop etme falan hicbir sorun olmuyor.

Ayrica hicbir sistemde 4 ayri enjektor yok. tekbir commonrail den lpg uzun borularla motora gidiyor ve bu nedenle performans kaybi yasaniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada dogalgaza(CNG) da uyumlu tek sistem. ayri bir masraf yapmadan kullanilabiliyor. Eger CNG alt yapisi benzin istasyonlarina gelirse

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada dogalgaza(CNG) da uyumlu tek sistem. ayri bir masraf yapmadan kullanilabiliyor. Eger CNG alt yapisi benzin istasyonlarina gelirse

daha çok var dicem ama böyle giderse yakındır
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkçe'de birşeyi 5 farklı yolda anlatabiliyoruz ya o yüzden seviyorum dilimi :D

Lastik gibi nereye çekersen :) Bu arada tüketim değerlerini merak ediyorum gerçekten.Teleflex gibi Vialle Lpg de ayar yapmıyor biliyorum. Her arabaya takılmıyordu ancak kodu olanlara takılıyordu o da.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

89 TL lpg ile uzun yolda 500 km

sehir ici 420 km

1.6 otomatik. bu arada devirli ani kalkis ve durus  uzun yolda 110-130 km/h gibi sartlarda kullaniyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

89 TL lpg ile uzun yolda 500 km

sehir ici 420 km

1.6 otomatik. bu arada devirli ani kalkis ve durus  uzun yolda 110-130 km/h gibi sartlarda kullaniyorum

Şehirler arası 180 krş

Şehir içi 210 krş

harika rakamlar ve dizel bukadar yakmıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim mercedesten daha iyi bu değerler eğer hatasız sonuçlarsa ;)

Bende mersoyu satmazsam yazılım mı attırsam diye düşünmeye başladım. Güç artışı ve yakıt ekonomisi sağlanıyor iyi bir yazılımla diyor Onno usta...

Chip tunning deniyor galiba buna. peki bu adamlar neden hem gücü arttırıp hemde yakıtı düşüremiyorda ufak bir  operasyon ile external ustalar hallediyor ? :D

Bence bu olay Mazda3 ve 6larda bahsedilen subap erime efsanesinden daha zararlı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullanın da sizi biraz yanlış bilgilendirmişler. Diğer markalarda da her silindire ayrı birer enjektör var. Kalibrasyon şekli de tüm markalarla aynı. Yani kendi kendine kalibrasyonu yenileyen farklı bir sistemi yok. Başta yapılan ayar aynen devam ediyor. ECU markası da Valeo diye biliyorum.

Teleflex 2010 yılı itibariyle BRC Group'a dahil olmuş kaliteli bir markadır. Yerinde bir seçim olmuş.

İyi günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...