Jump to content

2010 Mazda 3 Teleflex GFI LPG sistemi

ege79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şuan aracım 50 kuruş yakıyor yakmasına sözüm yok Aslan besleyen yemini düşünmez ben çok saçma buluyorum böyle kaliteli güzel araçlara lpg takılmasına gerçekten karşıyım 27-28 kuruş yakması için performansdan oluyorsunuz sonra belli km den sonra yok çalışmıyor yok ateşlemiyor yok devir yüksek yok titriyor vs diye bi ton problem yazıyorsunuz açıkcası çok saçma ister kızın ister kızmayın . bu arada çok mu zenginim hayır .

benim mazda 3'üm 13 aylık oldu. ilk 10.000 km. lpg'siz gezdim, ancak baktım ki, olacak iş değil, lpg taktırmak zorunda kaldım. arabam şu an 30.000'de, canım istediği şekilde, istediğim yere gidebiliyorum. montaj için verdiğim parayı çıkardım, bu yıl arıza için vereceğim parayı çıkarırım, sonrası zaten hep kar olacak. asıl önemli olan şey, lpg olduğu zaman ödeyeceğiniz yakıt masrafından korkmuyorsunuz. mesela benzinde binseydim, 30000 km yapmazdım. aynı şekilde, fotifoti arkadaşımız yazın çok güzel bir geziye çıktı, lpg olmasaydı, sanırım o da düşünürdü çıkıp çıkmamayı veya rotayı kısa kesmeye çalışırdı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• emredeler

3

• ALİİHSAN

3

• ege79

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

kişisel seçenek diyorum sadece . sizi anlıyorum gerçekten beni yanlış anlamayın abilerim asla size karşı gelmek yada artist gibi bi konuşma içinde değilim onu öncelikle arz ederimki ben sadece kıyamıyorum yani tmm çok yakıyor yakmasına bişi demiyorum bende bazen oluyorki bu konuda sorunlar yaşıyorum ama hafta içi hergün değilde hafta sonu bi kez geziyorum tam geziyorum ben sadece kıyamıyorum yazık güzelim araçlara ama ülkemiz ekonomisi zorluyor bizi bu duruma kendimce diyeceğim sonuna kadar BENZİN :) akmasada damlarrr :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

İnceledim her lpg enjektörünün benzin enjektörü gibi ayrı ayrı manifolda monte edilmesi lpg deki performasn kaybını minmuma çekiyor. Kendi aracımda da Brc marka lpg var imkanım olduğundan Lpg enjektörleri ayrı ayrı olduğu için bu sisteme geçmeyi düşünüyorum. Yeni lpg taktıracak olan arkadaşlarada tavsiye ederim özellikle mazda 3 ün hava filitre kutusu imkansızlıkarlıdan dolayı lpg enjektörleri sağlıklı konumlandırılamıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnceledim her lpg enjektörünün benzin enjektörü gibi ayrı ayrı manifolda monte edilmesi lpg deki performasn kaybını minmuma çekiyor. Kendi aracımda da Brc marka lpg var imkanım olduğundan Lpg enjektörleri ayrı ayrı olduğu için bu sisteme geçmeyi düşünüyorum. Yeni lpg taktıracak olan arkadaşlarada tavsiye ederim özellikle mazda 3 ün hava filitre kutusu imkansızlıkarlıdan dolayı lpg enjektörleri sağlıklı konumlandırılamıyor

Teleflex GFİ ı araştırmanızda fayda görüyorum. Ben kullanıyorum, çok memnunum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 9 ay sonra ...

bence mazda 3 icin lpg sehir ici sık kullananlar icin gecerli.. aracim mazda 3 1.6 impresiv otomatik benzinli uzun yolda 25 kurusa kadar dusuyo sehir ici ortalama 40 kurus.. aracinizi haftada 2-3 kisa gezintilerde yilda 1-2 uzun yolda kullaniyorsaniz lpgye hic gerek yok.. Aracinizin tadini bozmayin derim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şehiriçi 45-50 kuruş yerine 30-35 kuruş yakılıyorsa lpgde, uzun yolda da 25-30 kuruş yakılacağına 15-20 kuruş yakılıyor. Aradaki fark her türlü fazla. 

Aslanlık konusunda da motoru diğer firmalara göre güçsüz olabilir, ama ağırlığı da az mazdanın. İlk kalkıştaki atikliği olsun, yüksek hızlarda ve virajlarda yol tutuşu olsun aslanlıktır tabiki de. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

Geçen hafta bu ürünü takan firmaya gittim, genel müdürleriyle görüştüm, makine mühendisi olduğum için farklı ürünleri hakkında da uzun uzun konuştuk ancak, subap yakmayı engelleyen bir katkı tanıttı, birde çok basit, merdiven altı diyebileceğim bir yağlama sistemi de söyledi, sonuç olarak 3.000 liranın üzerinde bir fiyat çıkardı ve beni kaybetti. Eğer o fiyatlara çıkarsam gider direkt sıvı sistem taktırırım diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...