Jump to content

2011 herkese kalbinden geçeni getirsin...

Guest city_planner
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest city_planner

daha 1 gün var ama ben erken davranayım dedim :)

yarın görüşürüz görüşemeyiz şimdiden yeni yılınızı kutlayayım.

2010 un arkasından konuşmak gibi olacak ama ben hiç sevmedim kendisini.

sağlı sollu vurdu geçti sağolsun.ölümü tanıştırdı kaybetmeyi öğretti hep yokuşlar çıkardı karşımıza.

yine de iyileri de vardı gerçi;minik kızım bu yılı sağlıklı bi şekilde tamamladı,büyük kızıma da bu yıl sahip oldum.

ama totalde sevmedim işte  :nea:

umarım seneye bu zamanlar 2011 in arkasından bu şekilde konuşmak zorunda kalmam.

2011 in herkese kalbinden ve aklından geçenlerin hayırlı olanlarını getirmesini diliyorum  :dua:  :dua:

MUTLU YILLLLAARRR...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 63
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

16

• Selman

3

• unutulmayanlar

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Son zamanlarıyla bana üniversite eğitimi açtı ama onun dışında benide zorlayan bir yıl oldu, önümüzdeki sene daha iyi olur ümidiyle beklemekteyim bakalım, önümüzdeki seneden bir miata beklentim var birde tabiki bu yıl sitede eskiye nazaran daha aktif olmam ile birlikte kurduğum dostluklarda paha biçilemez, yıl özeti sıkıcı ama avantajlı diyebilirim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gelen gideni aratır misali olmasın, bende 2011 de hayatımda bayağı değişiklik olacak gibime geliyor.

Bu vesile ile tüm arkadaşların yeni yılını kutlar herşeyin gönüllerince olmasını temenni ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Bu 2010 denen yılın var ya, ben ta!!!

2011 de bu sene gibi geçecekse hiç gelmesin :sopa:

Abi aynen sana katılıyorum ama en başta sağlık getirmesini diliyorum hemde fazlasıyla herkese iyi seneler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama en başta sağlık getirmesini diliyorum hemde fazlasıyla herkese iyi seneler...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...................

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 genel itibari ile zor bir yıl oldu ,para pul bir tarafa sağlık sorunları ile epey uğraştık.Umarım ve tüm arkadaşlar için dilerim ki 2011 size kalbinizden geçen tüm güzellikleri yaşatsın.Para pul versin ,sağlık versin ,neşe eğlence huzur versin ve tüm bunları hayırlı günlerde yaşamayı nasip etsin.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

2011 e saatlaer kala kızıma ve kendime internetten şu an itibari ile aldığım ev ayakkabısı cicilerimiz:))))

gerçi ben Buseye aldığımı evde değil dışarda giydirmeyi planlıyorum:))

post-0-1416952828_thumb.jpg

post-0-1416952828_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...