Jump to content

2011 herkese kalbinden geçeni getirsin...

Guest city_planner
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

daha 1 gün var ama ben erken davranayım dedim :)

yarın görüşürüz görüşemeyiz şimdiden yeni yılınızı kutlayayım.

2010 un arkasından konuşmak gibi olacak ama ben hiç sevmedim kendisini.

sağlı sollu vurdu geçti sağolsun.ölümü tanıştırdı kaybetmeyi öğretti hep yokuşlar çıkardı karşımıza.

yine de iyileri de vardı gerçi;minik kızım bu yılı sağlıklı bi şekilde tamamladı,büyük kızıma da bu yıl sahip oldum.

ama totalde sevmedim işte  :nea:

umarım seneye bu zamanlar 2011 in arkasından bu şekilde konuşmak zorunda kalmam.

2011 in herkese kalbinden ve aklından geçenlerin hayırlı olanlarını getirmesini diliyorum  :dua:  :dua:

MUTLU YILLLLAARRR...

hanımefendi erken davranacağınıza eski konularda bir aratında yenı yıl kutlaması açılmış mı onlara bir bakın. Aynı konular üzerinden devam ediliyor. Geçen sene de ben açmıştım yani geç kaldın.  :2funny: :2funny:

Şaka bir yana, herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 63
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

16

• Selman

3

• unutulmayanlar

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

O değil de öğleden sonra tatil olma hayallerimiz kursağımızda kaldı hepimizin :D

bizim zaten öyle bir hayalimiz olmadığı için normal hayatımıza devam ediyoruz    :tey:  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O değil de öğleden sonra tatil olma hayallerimiz kursağımızda kaldı hepimizin :D

pazartesi rapor aldım 2010 başlama 2011 bitiş, bu bir hafta bir yıl gibi geçti, dinlendim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok yok sen servisle git hem kimse olmazsa istediğin koltuğa oturusun.bugün sana özel olsun yahu :)

Ben zaten hep istediğim koltukta gidiyorum :D

beyler bu arada piyango bileti alan varmıydı aranızda :)

Cuma namazında hoca bu konuda baya hararetli bir  hutbe verdi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim Hoca'da verdi ayarı ama ben yırtmadım umut dünyası yaptırırm 3-5 hayrat çeşme cennetlik olurum dedim  :2funny:

Buna verilecek en iyi cevap sanırım şu ;

"Ey İnsanlar! Rabbinize karşı gelmekten sakının. Ne babanın evlâdı, ne evlâdın babası nâmına bir şey ödeyemeyeceği günden çekinin. Bilin ki, Allah'ın verdiği söz gerçektir. Sakın dünya hayatı sizi aldatmasın ve şeytan, Allah'ın affına güvendirerek sizi kandırmasın."

Lokman Suresi 33. Ayet

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabiki emeksiz kazanılan herşey haram ama malesef piyango loto vs.insanlar için umut kapısı gibi.eğer insanların hali vakti yerinde olsa zannediyorum şans oyunlarındaki talep azalır...

bu arada met,n abi sen o bileti yırtma yinede :D çıkarsa biz burdayız kaçma biyere sakın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...