Jump to content

Stok Lastikler

Elgitaro
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhaba,

Stok lastiğin (Bridgestone Potenza RE040) ne kadar iyi olduğunu düşünüyorsunuz? Ben yolu çok iyi kavramadığını düşünüyorum. Benim RX8 in arkası fıldır fıldır dönüyor:) Örneğin Michelin pilot sport ps2 marka lastiğin yol tutuşunu ciddi anlamda arttırtıdığı söyleniyor. Linklerdeki grafiklere göz atabilirsiniz. Arada ciddi fark var.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridgestone/Potenza-RE040.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Michelin/Pilot-Sport-PS2.htm

Fikirlerinizi almak istedim. Acaba stok lastikleri değiştirmeye değer mi? Malum bizim lastikler az buz para değil:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arada ciddi bir fark söz konusu :) ancak lastikler bitmeden yenilemeniz bence gereksiz olur, eğer aracın burnu yola oturuyorsa zaten arkasının öyle gitmesi normal bir durum :) ama yok lastik yenileme zamanınız geldiyse tabiki Michelin pilot lastiklerden memnun bir çok kullanıcı bilirim özelliklede turbo beslemeli spor araçlarda çok tercih edilen bir lastik

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lstiklerini değiştirdiğine değecek kadar kötü lastikler değil potenzalar.

İyi lastik tavsiyesi istiyorsan ben çok araştırdım geçen yaz, en iyi lastik bence goodyear eagle asymmetric, okuduğum pek çok testte 1. seçilmişti...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lstiklerini değiştirdiğine değecek kadar kötü lastikler değil potenzalar.

İyi lastik tavsiyesi istiyorsan ben çok araştırdım geçen yaz, en iyi lastik bence goodyear eagle asymmetric, okuduğum pek çok testte 1. seçilmişti...

Good Year küçük ebatlarda (15"e kadar) bir çok kullanıcı tarafından nötr yada olumsuz sonuçlar alınan bir marka, büyük ebatları bilemem ama Good Year takıcağıma Federal kullanırım, çünkü Federal daha yumuşak hamur ve yola daha iyi oturuyor, zaten bir çok yarış takımındada sponsorlukları var...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Testlere çok güvenmemek lazım. Daha ziyade kullanıcı yprumlarını değerlendirmek gerekir. Malum testler bazen satın alınabiliyor. ;)

bütün testleri satın alacak kadar para varsa zaten en iyi lastiği yapacak kadar da para vardır :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazen lastik için harcayacakları paraları, daha çok para kazandırdığı için reklama harcayabiliyorlar. Tabii ki her marka için geçerli değil. Ben, sadece testlere aldanmamak gerektiğini söylemek istiyorum. Yoksa, elbette o testler arasında güvenilir olanları da vardır.

Kesinlikle, artık büyük firmaların satış politikası diye adlandırdıkları o kadar çok püf noktası detay varki bunu kurcalamadan farkına varmak mümkün değil, açıkcası lastik tercih ederken kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurmak gerekli diye düşünüyorum, net aleminin ucu bucağı yok ve almayı düşündüğümüz bir lastiğin 10 dan fazla kullanıcı yorumu mevcuttur mutlaka, tabi şahsi düşüncemdir
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arada ciddi bi fark var bende hep bridgestone potenza iyidir demişimdir.hani yarışlarda kullanılınca insan kaliteli olduğunu zannediyor.hatta şuan benim araçta bridgestone var.bir ara  araç tem'de sağa sola kayacakmış gibiydi acaba lastiktenmidir diyordum şimdi kanaat getirdim demekki lastikten...eğer veriler doğru ise bundan sonra michelin pilot diyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorumlar için teşekkürler. Zaten bi anda Michellin almam mümkün değil. Ancak, bi ihtimal stokları satarak üzerine ekleyerek alabilirim.

Stok lastiğin kalkışta gerçekten yolu iyi kavradığını düşünmüyorum. Motor gücünün yola daha iyi aktarılabileceği kanaatindeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha dün kontrol ettim:) Önler arkalar 32 yaptım. Kapıda yazan değerler bunlar

Fabrikadan çıktığında çok şişkin oluyor 40-42 bar basılı oluyor lastikler, ondan sormak istedim :) umarım sizin jantlar da 8 olmaz :nazar:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...