Jump to content

RX8 ve yeni vergilendirme sistemi

Elgitaro
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhabalar,

Ne zamandan beri kafamı kurcalayan bir soru var. Konu başlığından da anlaşılacağı üzere emisyona göre vergilendirme sistemi gelebilir mi? Malum RX8 in karbondioksit salınımı akıllara zarar  :fiuw: Fena patlar RX8 sahiplerine diye düşünmekteyim.  Fikirlerinizi almak istedim :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese merhabalar,

Ne zamandan beri kafamı kurcalayan bir soru var. Konu başlığından da anlaşılacağı üzere emisyona göre vergilendirme sistemi gelebilir mi? Malum RX8 in karbondioksit salınımı akıllara zarar  :fiuw: Fena patlar RX8 sahiplerine diye düşünmekteyim.  Fikirlerinizi almak istedim :hi:

En az 3 yıl daha olmayacağı kesin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ağzınızdan bal damlıyor desem yeridir:) Bir haberde seneye bu sene çalışmalarına başlanılacak deniyordu. Bizim ülkeye de nasıl entegre ederler bence çok zor. Şahin Doğan kullananlar isyan ederler. Gerçi bir yolunu bulurlar gene de.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ağzınızdan bal damlıyor desem yeridir:) Bir haberde seneye bu sene çalışmalarına başlanılacak deniyordu. Bizim ülkeye de nasıl entegre ederler bence çok zor. Şahin Doğan kullananlar isyan ederler. Gerçi bir yolunu bulurlar gene de.

Bakan dedi, 2yıl sonra değerlendirmeler bitince gündeme gelecek dedi. Elektrik hibrit kibrit :) hepsi son düzenleme sonucu en az 3 sene sonra yapılacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu benzin masrafını hallettiniz de senede bir ödeyeceğiniz vergi mi dert oldu ? :D

olsun ordan yaptığımız kazanç benzine gidiyor zaten :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geriye dönük işlem yapılacağını sanmam, yeni düzenleme yürürlüğe girdiği tarihten sonra 0 km oto alanlar için geçerli olacaktır emisyona göre vergilendirme. Yürürlük tarihinden önce alınmış araçlar eski sistemden vergilendirilmeye devam edecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

2011 'de konuyu açan kişi RX-8'in CO2 salınımı için "akıllara zarar" diyerek bayağı abartmış. Oysa ki BMW'nin 2013 'te çıkardığı spor otomobiller dahi CO2 salınımında yüksek. 2013 BMW M5'in 232g /km 'lik salınımı var. Bakımlı bir RX-8 de 250g/km, enfazla 280-290g/km.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

emisyona göre vergi sistemi gelir mi orasını bilmem de beygir gücüne bu hükümet vergiyi getirir buraya yazıyorum

2003 ten bu yana yeni yeni kalemelerde çıkarılan onca  vergi den sonra tayyip in bir scout ekibi olduğunu düşünüyorum >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

Konu eski bir konu ama son bir gelişme var mı acaba bilgisi vs olan ? Böyle bir düzenleme gelicek orası kesin ama rx8 sahiplerini nasıl etkiler orayı merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konu eski bir konu ama son bir gelişme var mı acaba bilgisi vs olan ? Böyle bir düzenleme gelicek orası kesin ama rx8 sahiplerini nasıl etkiler orayı merak ediyorum.

Emisyona göre vergi sistemi konusunda hükümetin çalışmaları hâlâ devam ediyor diye biliyorum. Yürürlüğe girmiş resmi bir durum yok henüz. Tamam dense bile uygulmada bir ton problem çıkacağı düşüncesindeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...