Jump to content

Arka lambalar

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben varım da takılır o gümrüğe, kocaman bir kutusu vardır onun :)

evet aynen öyle kocaman bi kutusu var. bi de ebay de bi ara yan ve arkaları da satan biri vardı, şimdi sadece ön satıyolar yanlar ve arka yok :(

ya şunları şöyle fazla masraf olmayacak ve gümrükte takılmayacak şekilde getirmenin bi yolunu bulmamız lazım...

bu arada mps ön arka tampon güzel de kaput pek güzel gelmiyor bana ya...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

bende mazda- imprisive otm var 2010

arka sağ lambasında küçük bir kırıklık oluştu koli bandı ile su. vs. girmesini engeliyorum ama gün geçtikçe kırıklık büyüyüor.yenisi pahalı,sigortadan yaptırayım dedim. yazık dediler. kaportayı sürtsen daha iyi dediler.

2.el mazda parçası satan arıyorum.

yada bu konuda bana yardım edermisiniz fikirleriniz ile teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilginiz için teşekkürler

arka lambaların değişiminde kaskonuz bozulur dediler sayın sigortacılar

kaskoyu kullanmadan alsam 250 tl gibi bir masraf çıkacağını söyledi bayi

kaskoyu kullanırsan bozulmuş olur  ve seneye daha çok rpim ödersin maksadı ile yazık olur dediler

mazdaların lambaları pahalı imiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bildiğim parça değişimlerinin tümü hasarsızlık indirimini kapsıyor.. Sadece boya çiziği doğrultma plastik tampon onarımı gibi durumlar kasko hasarsızlık indirimini kapsamıyor.. Yani bir sonraki sene indirim alamassınız eğer kaskodan alırsanız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazen hasarsizlik koruma paketleri oluyor eger ekletirseniz tabi,  belli bir miktara kadar olan onarimlar yapiliyor ve seneye yaptirirken hasarsizlik indiriminiz bozulmamis oluyor. Yani ben arabaya senede bi kere mutlaka digdiririm diyosaniz 100 tl fazla veriyosunuz 1000tl lik masrafinizi kaskonuz karsiliyor ama seneye kasko yaptirirken siz gecen sene kaza yapmissiniz deyip hasarsizlik indiriminizi iptal edilmeyip fazladan 300 tl vermek zorunda kalmiyorsunuz. Kariniz 200 tl.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arka stopun tanesi 250 civarı doğru. Bir de bunun işçiliği vardır.

Kasko ise yapılan firmaya göre değişiyor. Kiminde belli bir nakit limite veya hasara kadar hasarsızlık indirimini bozmuyor, kiminde ise 3 liralık bir parçasını kaskodan yatırsanız dahi bozuluyor.

Hasarsızlık oranınız nedir bakmak lazım ilk yıldan sonra %30 indirimli yaptırıyorsunuz. Bu fark şu andaki arka stop fiyatından yüksek ise parçayı alabilirsiniz.

Bana sorarsanız kaskodan yaptırın derim. Madem kasko yaptırıyorsunuz aracınızı işe yarasın. Bir sonraki dönem biraz daha fazla ödersiniz bunu da parça parası yerine sayarsınız. Parçanın parasını geç ödemiş olursunuz diye düşünün. Ayrıca başka bir kaza olur ise yine aynı durumda olacaksınız kaskoyu bozdursam mı bozdurmasam mı diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Savaş Abi'ye katılıyorum. Alıcağınız indirim bir stop parası kadar olucağını sanmıyorum. Hani sis lambası camı yada kapı çıtası gibi küçük parçalar olsa neyse ama sonuçta komple stop alıyorsunuz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...