Jump to content

Kasko Yapsammı ?

seferihisarlı mazdacı
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

seferihisarlı mazdacı

arkadaşlar 1997 323 sedanıma kasko yaptırmaya gerek varmı  boşuna bi masrafmı olur yoksa yaptırdığıma değermi ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

arkadaşlar 1997 323 sedanıma kasko yaptırmaya gerek varmı  boşuna bi masrafmı olur yoksa yaptırdığıma değermi ...

Model eski olduğu için çok fazla bedel isteyeceklerdir.Ama önceden başka arabadan hasarsızlık indiriminiz var ise şahsınızın daha uygun olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim

Benim bildiğim (taş yağıcak kafama) özel kasko yaparlar ki bana sorarsanız aracınız maddi bedelinin çok yüksek olmadığı için gerekli görmüyorum ama yok derseniz ki büyük şehir kaza bela olur araç komple perte çıkar (Allah korusun) o zaman özel kaasko yaptırabilirsiniz
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar biliyor ,bir önceki guzu evin önünde kundaklanınca bedelini devletten 6 aylık süre içerisinde almıştım.Yılbaşı öncesi 1998 626 aldım ,alır almaz direk sigortaya gittim.10 milyonluk şehirde piyango bana vurduysa bir daha vurmayacağının garantisi yok.

Sonuç: full kasko -1212 TL. + 5 taksit.

Tercih sizin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...