Jump to content

Modifiye Gösterge ve Havalandırma Paneli Işıkları (89-94)

caglayan.bayram
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 4 ay sonra ...

arkadaslar merhaba oguzhan arkadasın belırtmıs oldugu sıteden almanyadakı bır arkadas gelcegını ogrendım ona sıparıs verdım montaj ıcın zamnım yoktu bu hafta bıtırdım cok sık oldu sıteden almak sorun degıl ama malıyetlı oluyordu gumruk vergısı adı altında daha fazla paralara mal oluyordu arkadasım gelırken getırdı cıdden gornusu cok degıstırtı en guzelı erjınal oldu arkadasım fazladan getırdı 2 cıft daha var elımde fotoları eklıcem begenen arkads olursa ırtıbata gecebılırız foto eklıcem cektıgımde hemen herkeze ıyı gunler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

almakta onemlı degıl ogushan kardes senın tavsıyenle buldum ama sıteden almak cok malıyetlı ben ısteyen arkadasım olur acısından bosyere ımkan varken o kadar para vermesını ıstemem.ama en kısa surede eklıcem foto .......

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzun süredir cevaplanmasını beklediğim bir konuydu araç sahibi değilim ama eski bir 323 sahibi olarak nasıl durdugunu merak ediyorum :) hayırlı olsun; resimleri ne zaman eklersiniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Sayfada; konu başlığının üstünde yada sayfanın altında yanıtla kısmı var. Orada mesaj yazdığınız kutunun altında '' Ekler ve Diğer Seçenekler '' var ona tıklayarak fotoğraf ekleyebilirsiniz. Ya da galeriye ekleyebilirsiniz.Üstten ''GALERİ'' ye tıklayıp sağ taraftan ''Albümlerim'' kısmına girip oradan da ''YENİ ALBÜM''e tıklayarak yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

selam arakdaşlar ben mazda 323 hb aracıma farlı renkli göstergeleden takmayı düşünüyorum böyle bir şey mümkünmüdür acaba mümkünse bu göstergeyi nerden ve nasıl bulabilirim teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...