Jump to content

Satılık Opel Astra Radyo Teyp Çalar

Xman

Tavsiye Edilen Mesajlar

2004 model Astra Classic'den çıkma blaupunkt radyo teyp çalar, orjinal olup yepyeni haliyle muhafaza edilmektedir. Araç ilk alındığında pioneer set takıldığından boşa çıkmıştır, pazarlıksız 50 liradan vereceğim. Ankara dışı kargo alıcıya aittir.

post-5481-141695283535_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.01.2011 at 14:03, Xman :

Kıliocu moderatörümüz olduğuna göre Opelci üyelerimizde olabilir :D

Sen bir MazdaClubTR bölümüne git bak istersen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eşinde dostunda Opel olan vardır, faydalanır belki, sahibinden.com da aynısına 120 lira fiyat çekmişler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim
  06.01.2011 at 13:59, Burak :

Müslüman mahallesinde salyangoz satıyorsun :D

Bu direk salyangoz kavurması :D sahibinden.com yada dh daha faydalı olabilir orada potansiyel çok fazla
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla 10 senelik Opel deneyimim var, kendi 2 aracım, pederin eski aracı, abimin eski aracı, baldızın eski aracı vs. vs. yakınen 7-8 tane farklı opel kullanmışlığım var, ne opeli kötülerim ne de mazda dan üstün tutarım, zaten artık opel beni tatmin etmediği için mazda markasına terfi ettim. Ama yinede 10 yıl boyunca bana hizmet etmiş ve kötü anılar yaşatmamış bir markadır opel.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.01.2011 at 14:16, İbrahim :

Bu direk salyangoz kavurması :D sahibinden.com yada dh daha faydalı olabilir orada potansiyel çok fazla

Dh de konu açtım ama oraya biraz daha yüksek yazdım fiyatı, öncelikle burada ihtiyacı olan varsa o faydalansın istedim ama forumda opele karşı bir allerji oluşmuş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.01.2011 at 14:20, Xman :

Dh de konu açtım ama oraya biraz daha yüksek yazdım fiyatı, öncelikle burada ihtiyacı olan varsa o faydalansın istedim ama forumda opele karşı bir allerji oluşmuş :D

Oluşturanlar utansın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim
  06.01.2011 at 14:21, Burak :

Oluşturanlar utansın :D

DH deki son muhabbetten hondacılara karşıda antipati başlıcaktıda neyseki birkaç dürüst honda kullanmış insan tanıyorum :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner
  06.01.2011 at 14:13, Burak :

Bildiğim bir Ediz var :D

Üzerimde büyük bir yük Opel :D, Satılacağı için artık yatırım yapmıyorum ona.Benimkine uymaz zati ama fiyat çok uygun ihtiyacı olan için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim
  06.01.2011 at 15:19, edarguner :

Üzerimde büyük bir yük Opel :D, Satılacağı için artık yatırım yapmıyorum ona.Benimkine uymaz zati ama fiyat çok uygun ihtiyacı olan için.

Ediz Abimde zaten varlığını kabullenmemeye başladı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner
  06.01.2011 at 15:20, İbrahim :

Ediz Abimde zaten varlığını kabullenmemeye başladı :D

Alındıktan 1 sene sonra nefret ettim. Hanım beğeniyor ve o kullanıyor, bi ara tam satıyorduk vazgeçtik sonra işler dolayısıyla kaldı. Bu sefer zıplayamayacak Hanımında gölnü oldu artık :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...