Jump to content

Mazda çıkma yedek parça

remzi

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam aleyküm uzun zamandan beri işlerin yoğunluğundan dolayı giremiyorum kusura bakmayın özür diliyorum.Vakit buldukça girecem inş. Açtığım konuyu aktif tutmaya çalışacam elimden geldiği kadar.

remzi yırtıcı

0532 440 3949

0542 403 2596

0348 814 5757

KİLİS

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kilis mi ?bende 2005 dnamic var hb mazda 3 elinizde parçalar mevcutmu_bende yolçatıdayım yani yakınım size 50 km

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

remzi abiyi aradım bagaj amartisörü yokmuş+ böyle ince malzemelerin bulunmadığından daha çok şanzıman,motor vs. gibi parçaların bulunduğundan bahsetti,kolay gelsin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Mesela ben özelden mesaj atıp bir parça sormuştum ama geri dönüşünü bekliyorum halen. Var mı? Yok mu? Yoksa bulabilir miyiz? ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Mesela ben özelden mesaj atıp bir parça sormuştum ama geri dönüşünü bekliyorum halen. Var mı? Yok mu? Yoksa bulabilir miyiz? ;)

Dedim ama ve akabinde telefonla görüştük. Mesele halolmuştur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

abi adresi bekliyorum.

Remzi, hesapta olmayan bir iki harcama yüzünden sana adresi gönderemiyorum. Kendi durumumu netleştirince seni arayacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Remzi bey hoşgeldin tekrar. Yav arada bir güncellem yap. Bizde bilelim yaşadığını. :D

Hoşbulduk teşekkürler abi. İnş. abi fırsat buldukça aktif olacam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
Guest mustafa_g

Mustafa abi malasef dispiretör yok var ama 7 fişli olan yok. Kusura bakma abi işini halledemedim

Senin canın sağolsun Remzi. Uğraşman bile yeter benim için ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

remzi bey kiliste neredesin,müsait bi zamanda benim taka ile yanına geleyim senin. hem bi çayını içeyim,hemde tanışalım.

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir. Talep halinde yeniden açılabilir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...