Jump to content

Elektrik Arızası [1991]

sskirici
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar slm,

benım 91 626 da akum arıza yaptı degıstırdım oda konjektoru bozmus sarj etmedı konjektorude degıstırdım bı hafta arayala ama sımdı arabanın butun elektrık aksamı goz kırpmaya basladı(yanıp sonuyor) ve bunu arada yapıyor farlardan tutun  gosterge lambalarına stop lambalarına kadar boyle bırsey basına gelmıs olanınız varmıdırolası arıza nedendır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim

Konjektör derken şarj dinamosundan bahsediyorsunuz sanırım, eğer şarj dinamosu bağlantısında sorun veya kısa temas gibi birşey varsa büyük ihtimalle bundan kaynaklanıyordur yada yan sanayi ise, tabi bunlar tahmin ve ufak tefek duyumlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sarj dınamosundakınden bahsedıyorum degıstırıldı bana sıfır takıldı dendı yansanayı takıldı cunku cok ucuk bı rakam soyledıler servıste yansanayısı bıle cok para kucucuk parca ıcın ınsaallah arabanın dıger elektrık aksamını bozmaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim

sarj dınamosundakınden bahsedıyorum degıstırıldı bana sıfır takıldı dendı yansanayı takıldı cunku cok ucuk bı rakam soyledıler servıste yansanayısı bıle cok para kucucuk parca ıcın ınsaallah arabanın dıger elektrık aksamını bozmaz

Bence işçiliği yaptırdığınız yere gidip durumdan bahsedin, bana şarj dinamosundan gibi geliyor bu sıkıntı.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

takıldığı yere sıkıntıdan bahsedip çözüm aramanız en doğrusu ve kolayı olur...

söylediğiniz belirtiler şarj problemi gibi görünüyor. fazla şarj aküyü bozar, tesisatı  yakabilir... düşük şarj voltajın düşmesine ve akünün boşalmasına neden olur... vs.vs.vs.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cumartesı gunu taber ustaya gıttım ve konjektor arızası dedı yenısını taktılar sımdılık problem cozuldu gıbı :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

bence hemen bir uzman elektrikçiye git bizim hundail h100 öyle oluyordu bir gün toptan yandı sigortalar ve farlar çok önemli bir sorun yanlış baglantıda olabir bilemiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...