Jump to content

Mazda 323 Bagaj Amortisörleri Hakkında

yunusalkan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Biraz pahalı gibi geldi bana .

Hocam ürün az olursa miktar artıyor galiba  :'( Ters orantı kurbanıyım. Ayrıca kargo da 16,20 gol atınca... Ama süper oldu be hocam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağlık olsun , hakketende kargo çok istemiş ,genelde bu tip firmaların anlaşmaları oluyor kargo firmalarıyla, hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Bu tip bagaj kaput vb amortisör durumlarında direk nam amortisöre gidin hiç uğraşmayın başınızda ağrımasın. 1.sınıf iş yapıyorlar 1 sene garanti belgeli yapıyorlar.orj amortösörü söküp makinaya bağlayıp basınç boyut vs detayları çıkartıp şak diye 15dk yenisini üretiyor takıyor adamlar ve hayli kaliteli.önceki aracımda bagaj amortisörlerini kendilerine yaptırdım 4 sene kullandım satana kadar tık demedi vallahi hayran kaldım.lantisinde bagaj amortisörlerini yaptırmam gerek en kısa sürede yine kendilerine yaptırıcam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tip bagaj kaput vb amortisör durumlarında direk nam amortisöre gidin hiç uğraşmayın başınızda ağrımasın. 1.sınıf iş yapıyorlar 1 sene garanti belgeli yapıyorlar.orj amortösörü söküp makinaya bağlayıp basınç boyut vs detayları çıkartıp şak diye 15dk yenisini üretiyor takıyor adamlar ve hayli kaliteli.önceki aracımda bagaj amortisörlerini kendilerine yaptırdım 4 sene kullandım satana kadar tık demedi vallahi hayran kaldım.lantisinde bagaj amortisörlerini yaptırmam gerek en kısa sürede yine kendilerine yaptırıcam

Bu nam amortisör, bagaj kapağının açıldığında kendiliğinden yukarıya kadar kadar açılmasını sağlayabilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu nam amortisör, bagaj kapağının açıldığında kendiliğinden yukarıya kadar kadar açılmasını sağlayabilir mi?

Eğerki bagajınız amortisörlü ise sağlar.söküp biraz basıncı yükseltir olur biter

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ostimde.arama motoruna yazın net adresini hatırlayamıyorum ama derdinize derman olurlar bir şekilde.onlar olamıyorsa hiçbiri olamaz emin olun.en fazla aynısını üretip basıncı ona göre yapıp takarlar en kötü ihtimalle

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...