Jump to content

Multimedya Önerileriniz (2010 ve Üstü)

Xman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

amerikada bir arkadaşım var aslında..ona söylesem alsa gümrükte ne gibi işlem yapılıyo...ekstra para ödeniyo mu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

çin malı olmayan navi var mı ya ? hızlı sistemi olacak, çin malı olmayacak, güncellemesi ,geri kamerası bunlar şart. dvb uydu tv de olsa şukela olur tabi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

amerikada bir arkadaşım var aslında..ona söylesem alsa gümrükte ne gibi işlem yapılıyo...ekstra para ödeniyo mu...

en boktan ve ucuz posta ile göndertirsen %90 kapına kadar teslim edilir tecrübeyle sabittir, eğer dhl ups vs tarzı kargolarla göndertirsen kesin gümrük ordino vs ödersin bu da tecrübeyle sabittir :D

gümrükte yapılan işlem önce 140-180 Tl arası bi ordino ücreti öder karşılığında malının orada olduguna dair hiç bir işe yaramayan bir kağıt parçası alırsın daha sonra malın gümrük memuru nezaretinde açılır kontrol edilir bedel tayin edilir yazacağı kağıtla kalkar havalimanına gümrüğe gider orada milyon tane sıraya girer bin tane imza attırır gümrük vegisini öder eline bi kağıt alır tekrar dönersin kargo şirketine yetişirse aynı gün alırsın tabi sinirlerin dayanırsa...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Benim aracıma Cyclon takılmıştı. Bende Necvox kafalık taktırdım Kocaeli Haldızlar aracılığıyla. Kafalıklar İstanbul da orjinal kafalıklara monte edilmiş. Ses yapmaması ve uyum açısından bu gerekli. Hazır kafalıkla gelenler uyumsuz, gevşek ve tıkırtı yapıyor. Ayrıca kafayı koruyucu olmuyor çünkü geride kalıyor. Ancak benimkinde de USB ve SD kart girişi yok. Bu modellerde olmuyormuş. ]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla abi bu cyclone denen markayı kendi tesisatcıma sordum o çok beğendiğini daha öce oneon gibi bi marka söyledi ama ben hatırlayamadım şimdi.onda problemlerin olduğunu(radyo tuner ında arza çıkarıyo dedi)söyledi.bende alırken cyclone tercih edicem.

bu arada youtube de bunların videoları var bu marka diğerlerine göre daha hızlı gibi geldi banana(geri vites kamerasına girişin de ve çıkışı için söylüyorum tabi)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Linkdeki ürüne kafam iyice yattı, iyi bir pazarlıkla 1000 liraya almayı düşünüyorum, fikirleriniz nedir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-multimedya-navigasyon-yeni-mazda-3-2010-original-dvd-gps-multimedya/detay?

burada bahsedilen cihaz için ilanda teelfonu bulunan Şirin Bey ile uzun uzun konuştum. Bana necvox, navitech gibi markaların hepsinin fabrikasının aynı olduğunu ve aralarında hiçbir fark olmadığını söyledi. Kendi cihazlarının da o fabrikadan çıkmış bir cihaz olduğunu sadece aracı olmadan direk oradan aldıklarını söyledi. Fiyatına bakacak olursak alınabilir bir cihaz gibi duruyor ama 2 gün sonra problem de çıkarabilir tabi.. navitech ve necvox gibi markalarla arasında ciddi bir fiyat farkı var, siz ne düşünüyorsunuz, alınabilir mi? yada gerçekten aralarında bir fark yok mudur ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de çok uzun süredir araştırıyorum. Navitech, Necvox vs markalar aynı sadece distrübütör garantisi var. Uzun araştırmalarım sonucunda bu markalardan sıyrılan Fly Audio yu keşfettim. Kullandığı malzemeler Samsung, Toshiba ve Sharp. Fiyatı biraz yüksek ama çok diğerlerine nazaran daha kaliteli gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar. Yurdışındaki arabalarda bulunan bilgi ekranındaki navigasyonlu sistemden getirsem bu parcaya türkiye haritası yükletebilirmiyim. Yüklesem bile mazda 2010 imperssive model arabama uyudurabilirmiyim Bu parçayı taktıran varmıdır acaba türkiyede sizce olurmu yorumlarınızı bekliyorum.

parçayı ebayda buldum linki :

http://www.ebay.com/itm/2010-10-MAZDA-3-NAVIGATION-GPS-INFO-DISPLAY-UNIT-RADIO-/280565965380

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uygun olsun diyorsanız el emeği göz nuru mis gibi carputer yapmak en iyisi ama çok ciddi bir irade, arabayı söküp dağıtabilceğiniz ıslak olmayan mekan, el becerisi gerekli. Ben benim ufaklıktan sıkıldım satılığa çıkardım yoksa bende bu işle uğraşıyor olurdum. Ortalama 700-800 TL ye multimedia fonksiyonu + wireless internet bağlantısı kurabilme gibi özelliği olan bilgisayarın montajını yapıyorsunuz.

apple için http://www.fastmatt.com/carputer/

normal windows için http://www.mp3car.com/show-off-your-project/121956-2004-mazda3-carputer-worklog-installed.html

windows için 1 örnek daha http://www.mp3car.com/show-off-your-project/68807-mazda3-carpc-install.html

Yeni kasa için örnek bulamadım ama prosedür yine aynı şekilde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Merhaba arkadaşlar. Yurdışındaki arabalarda bulunan bilgi ekranındaki navigasyonlu sistemden getirsem bu parcaya türkiye haritası yükletebilirmiyim. Yüklesem bile mazda 2010 imperssive model arabama uyudurabilirmiyim Bu parçayı taktıran varmıdır acaba türkiyede sizce olurmu yorumlarınızı bekliyorum.

parçayı ebayda buldum linki :

http://www.ebay.com/itm/2010-10-MAZDA-3-NAVIGATION-GPS-INFO-DISPLAY-UNIT-RADIO-/280565965380

orjinali bozmamak için güzel ama maalesef çalıştırmak masraflı ve zor.çünkü anlayan adam

yok.

cyclone veya ona benzer multimedyaları taktırsan daha mantıklı  olur.o linktekini takarsan gps yazılımı

zaten çalışmayacak.çünkü gps anteni yok ebaydaki linkte.( extradan 600 dolar istiyorlar

sıfırına).gps anteni olsa bile tom tom gps yazılımını cd den bulup arabanın cd çalarına takamazsın

çünkü bizim modellerdeki cd çalarlar o cdleri okumaz.ecu dan anlık yakıt tüketimi ve ortalama hız

değerlerinde kullanamazsın.okusam bile değerlerin mil üzerinden olacak ve yol bilgisayarını

kodlatman lazım onuda trde yapacak adam ben tanımıyorum.zaten ona o kadar para vermeye

değmez.cyclone multimedya daha kullanışlı olur(satıcısı değilim).bluetooth gps dvd si süper çalışıyor.ebaydakinde

hiç birşey yok.İstanbuldaki ender elektronikle görüştüm adam vw bmw mercedes orjinal nav

takıyor.araştırdım kendisiyle konuştum.benim yapabileceğim iş ama 2000+ dolar tutar gerek yok

dedi.ve parçaların çoğuda almanyadan çıkmaydı.hiç gerek yok bence.ekranın yeri çok güzel ama

biraz daha büyük olsa fena olmazdı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok uzun süredir bu konuyu ben de araştırıyorum. Ve çok uzun süredir Fly Audio yu takip ediyorum. Bence piyasadaki en iyi ve en kaliteli cihaz, biraz pahalı ama Toshiba, Samsung ve Sharp toplaması. Biraz fiyatlarının düşmesini bekliyorum. Şu andaki fiyatı 2.199 TL.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...