Jump to content

Multimedya Önerileriniz (2010 ve Üstü)

Xman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çok uzun süredir bu konuyu ben de araştırıyorum. Ve çok uzun süredir Fly Audio yu takip ediyorum. Bence piyasadaki en iyi ve en kaliteli cihaz, biraz pahalı ama Toshiba, Samsung ve Sharp toplaması. Biraz fiyatlarının düşmesini bekliyorum. Şu andaki fiyatı 2.199 TL.

o markanın 2009 modeli internette yok en azından 2010 ve sonrası diyor.

2199 gercekten pahalı-bir de kafalıkları var bunun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok uzun süredir bu konuyu ben de araştırıyorum. Ve çok uzun süredir Fly Audio yu takip ediyorum. Bence piyasadaki en iyi ve en kaliteli cihaz, biraz pahalı ama Toshiba, Samsung ve Sharp toplaması. Biraz fiyatlarının düşmesini bekliyorum. Şu andaki fiyatı 2.199 TL.

mazda 3e göre olanını neden göremedim ? başka bir sitedemi var ? altyapısı güzelmiş gerçekten.parasına değer gibi duruyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

MAZDA NEW 3 OTO DVD

GENEL ÖZELLİKLER

8 inç 16:9 ekran 800 * 480 yüksek çözünürlüklü TFT LCD dokunmatik ekran

Dahili GPS navigasyon sistemi

Bluetooth  (Tel No görüntüleme fonksiyonu & Coming dokunmatik ekran ile doğrudan sesli görüşme)

SD kart yuvası ile mp3/mp4/Divx/WM  desteği

Mp3/mp4/DVD/VCD/CD/CD-R/Divx/CD-RW ile uyum

Mükemmel mekanik titreşim ve elektronik şok koruma yapısı

Bekleme fonksiyonu ile pil dayanıklılığı artırmak için mükkemel devre tasararımı

Ayarlanabilir parametreleri, otomatik olarak hafızaya alınabilir ve varsayılan & # 118alue geri devam

Arayüzü kolay işlem yapmak (3D)

Gerçek zamanlı saat fonksiyonu

Bir kanal video girişi, iki kanal video çıkışı; iki kanal ses girişi, üç kanal ses çıkışı

(GPS kullanırken Lister radyo / CD) Dualzone fonksiyonu

30 radyo istasyonu

Çok fonksiyonlu OSD menüsü

Küçük hafif panel düğmesi mevcut

Uzaktan kumanda için Floresan tuşları kullanılabilir

CDC (birden fazla disk kartuşu) play kontrol fonksiyonu kullanılabilir

Direksiyon kontrolü için orijinal CanBus sistemi

Dahili dijital televizyon sistemi için DVB-T (opsiyonel)

Bütünleşik TV tuner

donanımhaberde böyle bir başlık var 928 liraya satılıyormuş ne düşünüyorsunuz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belirtmiş olduğunuz özellikler, bu tip multimedia çihazlarda ortak özellikler zaten. Ne düşünüyorsunuz derken, fiyat konusundamı ne düşünüyoruzn diye soruyorsunuz ?

Ben en önemli şey olarak, mesajınızda ürünün marka ve modelini göremedim ?

Ürünün markası, modeli, menşei, garantisi, servis ağı vs çihazın özellikleri kadar önemli şeylerdir.

Daha yaklaşık 1 ay önce, arkadaşımın Toyota Corolla otomobiline Navi Gold (Necwox'un İkinci Markası) marka 8" lik Multimedi sistem+Geri Görüş kamesrası+DvD'li koltuk başlığı 1 adet hepsi montaş işçilik dahil 1.190 TL ye taktırdık. Koltuk başlığının markaıda Navi Gold.

Siz marka belirtmediğiniz için artık kendiniz yorumlayın fiyatı iyimi kötümü diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cihazın markasını sorduğumda satıcıya şöyle bir cevap aldım.

Merhaba;

Cihaz Necvox'tan çok daha kaliteli. Bunu garanti edebilirim. Herhangi bir arıza durumunda ürünü servisimize karşı ödemeli olarak gönderiyorsunuz.

Black Panther markasının Türkiye distribütörüyüz. Yurtdışında uzun süren araştırmalar sonucunda 3 ayrı fabrikayla anlaşmaya vararak ithalatını yaptığımız üründür.

İstanbul'da çeşitli semtlerde anlaşmalı servislerimiz var, siz nerede iseniz size en yakın servisi önerebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cihazın markasını sorduğumda satıcıya şöyle bir cevap aldım.

Merhaba;

Cihaz Necvox'tan çok daha kaliteli. Bunu garanti edebilirim. Herhangi bir arıza durumunda ürünü servisimize karşı ödemeli olarak gönderiyorsunuz.

Black Panther markasının Türkiye distribütörüyüz. Yurtdışında uzun süren araştırmalar sonucunda 3 ayrı fabrikayla anlaşmaya vararak ithalatını yaptığımız üründür.

İstanbul'da çeşitli semtlerde anlaşmalı servislerimiz var, siz nerede iseniz size en yakın servisi önerebilirim.

Böyle bir cevaba, verilecek çok güzel bir yanıt var aslında da.... neyse... Bence aklınızdan bile geçirmeyin.. Yinede tercih sizin tabi. Ben bir ürünü almadan evvel satış sonrası müşteri hizmetlerine bakarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamamdır İlhan bey. Sizin Arkadaşınıza taktırdığınız multimedya sistemi nerede takıldı acaba internet sitesi var mı ?

İsmail Berke Atakan Tuning. Sahibinden.com sitesinde sanal mağazasıda var. Mağazanın yeri Ümraniye Alemdağ Caddesinde Netaş Fabrikasının karşısında. Sahibinden.com'daki sanal mağaza bağlantısını paylaşıyorum.

http://kolayurl.com/8um

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

servis 2000 lira fiyat verince yurtdışı seyahatimde kafalıklarda dahil mazda 3 için ne bulursam alcam.canıma tak etti buradaki vergiler artık.giderken yazarım buraya bişeyler isteyen olursa getireyim çikolata hariç :):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar benim mazda 3 de navitech marka cihaz var. TV özelliği de var. fakat anten zayıf kalıyor ve kanallar net izlenmiyor. antenin çekiş gücünü arttırmak mümkün müdür?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar benim mazda 3 de navitech marka cihaz var. TV özelliği de var. fakat anten zayıf kalıyor ve kanallar net izlenmiyor. antenin çekiş gücünü arttırmak mümkün müdür?

Bende de Necwox marka cihaz var. Aynı sıkıntı bende de vardı. Sonra Tavana 60 Cm'lik Çanak anten taktırdım, şimdi bütün kanallar cam gibi. :)

Birol bey işin şakası ve espri bir yana. Genel olarak tüm kullanıcılarda bu sıkıntı var. Araçlar seyir halindeyken, kaliteli yayın almak zor iş. Cihazın temel amacı TV yayını değil zaten. Bu özellikte olsun diye içine konulmuş bence. Yayın kalitesinin düzgün olması için, binalar, dağ, tepe, kısacası engel vs. hepsi etken.

Benim bir feribotta güzel gösteriyor, birde Çamlıca yolunda güzel gösteriyor. Elbet iyileştirme için alternatif çözümler vardır. Ama değer mi bence ? Şahsi fikrim değmez. Hem harcanan paraya hemde zamana yazık olur. Kalın sağlıcakla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bende de Necwox marka cihaz var. Aynı sıkıntı bende de vardı. Sonra Tavana 60 Cm'lik Çanak anten taktırdım, şimdi bütün kanallar cam gibi. :)

Birol bey işin şakası ve espri bir yana. Genel olarak tüm kullanıcılarda bu sıkıntı var. Araçlar seyir halindeyken, kaliteli yayın almak zor iş. Cihazın temel amacı TV yayını değil zaten. Bu özellikte olsun diye içine konulmuş bence. Yayın kalitesinin düzgün olması için, binalar, dağ, tepe, kısacası engel vs. hepsi etken.

Benim bir feribotta güzel gösteriyor, birde Çamlıca yolunda güzel gösteriyor. Elbet iyileştirme için alternatif çözümler vardır. Ama değer mi bence ? Şahsi fikrim değmez. Hem harcanan paraya hemde zamana yazık olur. Kalın sağlıcakla...

Yakın zamanda karasal yayın yerini uydu yayınına bırakacak.O zaman kirli görüntü ve karlanmalar kalkar diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

selam arjkladaşlar yurtdışına çıkıcam , navigasyonlara baktım alttaki linkte ki diğerlerine göre üstün gibi gözüktü ama tecrübeli olmadığım için cesaret edemiyorum , dikkat etmediğim bilmediğim ayrıntı vardır da aklet elimde pğatlar diye korkuyorum mümkünse anlayan arkadaşlar alet göz atıp fikir verebilir mi

http://www.alibaba.com/product-gs/882866263/Car_DVD_GPS_for_Mazda_3.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Burç Küçükaslan

Merhaba;

Bende de 2011 Model Mazda 3 Sedan İmpressive AT var, bende "Navitech NX-266 C - Mazda 3" Navigasyon ve "Navitech DM-071 SUR-S" koltuk kafalığı almayı düşünüyorum... Cihazlarla ilgili yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum...

http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=56&pid=537

http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=3&pid=496

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba;

Bende de 2011 Model Mazda 3 Sedan İmpressive AT var, bende "Navitech NX-266 C - Mazda 3" Navigasyon ve "Navitech DM-071 SUR-S" koltuk kafalığı almayı düşünüyorum... Cihazlarla ilgili yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum...

http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=56&pid=537

http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=3&pid=496

Güncel yeni bir konu var onu incelemenizi tavsiye ederim. Bende de Necvox var, ama yeni androidlerden sonra pek yüzüne bakılmaz sanırım.

http://www.mazdaclubtr.com/30964/android-double-din-inceleme/msg505291/#msg505291

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...