Jump to content

Multimedya Önerileriniz (2010 ve Üstü)

Xman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Burç Küçükaslan

Merhabalar Eskişehirden BURÇ ben; (Rahatsız ettim ve aynı konuları tekrar açtım ama kusura bakmayın lütfen beni affedin...)

"2011 Model Mazda 3 İmpressive AT" aracıma navigasyon sistemi ve kafalıklı monitör taktırmayı düşünüyorum ama maalesef kararımı veremedim bir türlü (uykusuz geceleri saymıyorumda söylemiyorumda :))) ....) Cihaz olarak artık pazartesi son gün karar vermem için ve bu yüzdende sizlerden ricam baslıca markalarla ilgili önerileriniz ya da kendi kullandıgınız cihazlardaki olumlu yada olumsuz yönler, önerileriniz... Hep güncel konular var ama bununla ilgili olarak ne kimse kullandigini net olarak aciklamis ne de kimse öneride bulunmuş ciddi bir şekilde??? Ben özür dileyerek bu konuyu acmış bulunuyorum baştada söyledigim gibi ve 2013'ün haziran ayına girerken ki en saglam ve en güncel konu olması dilegiyle :)) desteklerinizi bekliyorum cünkü uyumakta zorluk cekiyorum aracı alacagim ilk günlerdeki gibi :)) beni cok iyi anlayan abi yada kardeslerim vardır... Pazartesi son kararımı vermem konusunda desteginizi çok ama çok acil bekliyorum... Affınıza sığınıyorum tekrar tekrar... SAYGILAR...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belirttiğim  gibi necvox  kullanıcısıyım.Cihaz'ın  ses kalitesi oldukça iyi, görüntü kalitesi de iyi,i go  navigasyon yazılımı ile birlikte geldi, cihaz iyi geçişleri de fena değil.Bluetooth  ses kalitesini çok beğendim fakat bluetooth ile eşleştirdiğiniz cihazda rehber  ve arama kayıtları görünmüyor bende,mp3 dinlerken karşınıza çıkan menü işkence  yapmak için üretilmiş,aşağı yada yukarı çıkmak tam anlamıyla  beceri istiyor, tuş  kaliteleri çok tatmin etmedi,dokunmatiği iyi, geri görüş kamerası kaliteli,tv  ise her modelde olduğu gibi genel olarak net değil, çekim yeri iyi yerlerde iyi görüntü alabilirsiniz.genel  olarak cihaz araca çok farklı bir  hava ve işlevsellik katıyor. direksiyondan kumandalar çalışıyor.arka  kafalıklar  için yorum yapamayacağım hiç kullanmadım henüz forumda yapan arkadaşlar vardı sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende de Necvox cihaz var, ön konsolda görüntü olarak, ayrı bir hava katıyor. Mp3 dinlerken menü sıkıntılı gerçekten, çoğu zaman manyetik kalemi kullanıyorum o yüzden.

Navigasyondan çok memnunum.

Dvd koltuk başlığı olarak Navking markayı kullanmaktayım. Daha doğrusu kızım kullanıyor diyeyim.

Kendisi gayet çok memnun, uzun yolda iyi oluyor.

Aldığım yerin bağlantısını paylaşıyorum.

http://kolayurl.com/upr

Benim tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle android.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özel mesajda da konuşmuştuk, buradan da özetleyeyim. Alınacak cihaz beklentilere ve maliyete göre değişir tabii ki ancak ben de android cihazı tavsiye ederim, beklentilerimi neredeyse tamamen karşıladı (çoklu usb desteği var ama üç bağlantıyı (obd, 3g, wifi) aynı anda yapamadığı zamanlar oluyor). Bunun haricinde ses kalitesi ekran genişliği harita ve diğer kullanımla alakalı olaylarda herhangi bir problemim yok. Necvox kullanmış biri olarak android derim :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar benim mazda 3 de navitech marka cihaz var. TV özelliği de var. fakat anten zayıf kalıyor ve kanallar net izlenmiyor. antenin çekiş gücünü arttırmak mümkün müdür?

Merhaba, bende navitech almak istiyorum. Birkaç sorum olacak,cevap verebilirseniz memnun olurum.

1- Navigasyon kullanıyorken aynı anda da mp3 dinlenebiliyormu?

2- Gece ekranın gözümüzü almaması için ışık şiddeti azaltılıp arttırılabiliyormu?

3- mp3 veya navi çalışıyorken ekran koruyucu gibi bir özellik var mı?

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, bende navitech almak istiyorum. Birkaç sorum olacak,cevap verebilirseniz memnun olurum.

1- Navigasyon kullanıyorken aynı anda da mp3 dinlenebiliyormu?

2- Gece ekranın gözümüzü almaması için ışık şiddeti azaltılıp arttırılabiliyormu?

3- mp3 veya navi çalışıyorken ekran koruyucu gibi bir özellik var mı?

Teşekkürler

Bende Necvox var. Bu cihazların özellikleri üç aşağı beş yukarı hepsi aynı.

1- Navigasyonu kullanırken Radyo dinleyebiliyorum Mp3'ü denemedim. Yada radyo dinlerken navigasyonu kullanabiliyorum. :)

2- Ekran ışığı tonlaması yapabiliyorsunuz, kısıp arttırabiliyorsunuz. Ve hatta komple ekran ışığını kapatabiliyorsunuz. Cihaz arka yüzde çalışıyor, ekran kapalı. Her hangi bir tuşa yada ekrana dokunuduğunuzda, ekran terkar aktif oluyor.

3- Ekran koruyucu özellik var mı,  yok mu incelemedim. Ama varsa da sizin dediğiniz şekilde Mp3 dinlerken yada özellikle navigasyon kullanırken ekran koruyucunun devreye girmesini istemem. O zaman, navigasyon ekranın pek bir anlamı kalmaz mı.

Son olarak android olmadıktan sonra hiç bir markanın multimedia sistemini önermem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende Necvox var. Bu cihazların özellikleri üç aşağı beş yukarı hepsi aynı.

1- Navigasyonu kullanırken Radyo dinleyebiliyorum Mp3'ü denemedim. Yada radyo dinlerken navigasyonu kullanabiliyorum. :)

2- Ekran ışığı tonlaması yapabiliyorsunuz, kısıp arttırabiliyorsunuz. Ve hatta komple ekran ışığını kapatabiliyorsunuz. Cihaz arka yüzde çalışıyor, ekran kapalı. Her hangi bir tuşa yada ekrana dokunuduğunuzda, ekran terkar aktif oluyor.

3- Ekran koruyucu özellik var mı,  yok mu incelemedim. Ama varsa da sizin dediğiniz şekilde Mp3 dinlerken yada özellikle navigasyon kullanırken ekran koruyucunun devreye girmesini istemem. O zaman, navigasyon ekranın pek bir anlamı kalmaz mı.

Son olarak android olmadıktan sonra hiç bir markanın multimedia sistemini önermem.

Merhaba,

Navi'deyken ekran koruyucu konusunda haklısınız. Şu an için gördüğüm kadarı ile android cihazlar 1500TL civarı. Şimdi normal multimedya sistemler 1000TL'nin altına düşer kesin.

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Güzel hoş ama fiyatından ötürü gümrüğe takılmaz mı ? Riskli alışveriş !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nevcox iyi diyorlar, ben Navigold /S60 dan aldım , bırakın tv yi radyoları çekmiyor arkadaş , hangi devirdeyiz :) ... Geri götürdüm takan yere, abi bunlar radyoyu pek iyi çekmez, sd karttan dinlersin dediler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar;

Yukarıdaki ebay linkindeki cihazı ilk getiren benim, cihaz stabil çalışmıyor donma yapıyor, cihaz full Android değil sadece Navigasyon kısmı Android. Bundan ötürü ben full Android cihazı getirdim, stabil çalışıyor hiçbir sorunu yok. Honuu isimli üye ve şu an ismini hatırlamadığım 2 üye daha bu forumdan benim getirdiğim cihazı aldı, kendilerine sorabilirsiniz.

Kürşad Kargın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar;

Yukarıdaki ebay linkindeki cihazı ilk getiren benim, cihaz stabil çalışmıyor donma yapıyor, cihaz full Android değil sadece Navigasyon kısmı Android. Bundan ötürü ben full Android cihazı getirdim, stabil çalışıyor hiçbir sorunu yok. Honuu isimli üye ve şu an ismini hatırlamadığım 2 üye daha bu forumdan benim getirdiğim cihazı aldı, kendilerine sorabilirsiniz.

İsmi hatırlanamayan müşterilerden biri ben oluyorum  :(

Kürşad Kargın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D

Okan hocam, nick'iniz Okaner falan olsa hatırlayacaktım ama hatta düşünüp durdum neydi nick'i diye )

Eskigolflü olacağı inanın aklımın ucundan geçmedi hatta şimdi yeni görmüşüm bu nick'i, hiç hatırlamıyorum

Kusura bakmayın

Kürşad

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan hocam, nick'iniz Okaner falan olsa hatırlayacaktım ama hatta düşünüp durdum neydi nick'i diye )

Eskigolflü olacağı inanın aklımın ucundan geçmedi hatta şimdi yeni görmüşüm bu nick'i, hiç hatırlamıyorum

Takılıyorum Kürşad bey bizi hatırlanamamak değil unutulmak üzer...

Bu arada cihazımın 3g ayarlarını da hallettik. Android double din ve karelektronik Kürşad beyi bu tarz cihaz arayanlara tavsiye ederim. Ben memnun kaldım üründen ve tedarikçisinden :))

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alıntı konusunda biraz çalışma yapmalısın hocam, yoksa her şey yolunda...

:)

Alıntı yapamıyorum :(

Aha da yaptım  :)

Aynı anda birkaç iş yapınca biraz dikkatsiz yazıyorum ondan oldu ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alıntı yapamıyorum :(

Aha da yaptım  :)

Aynı anda birkaç iş yapınca biraz dikkatsiz yazıyorum ondan oldu ...

Katılıyorum, aynı anda bir kaç iş yaparsam bende de sıkıntı oluyor; meselâ merdiven çıkarken sakız çiğneyemiyorum...

Hoşgörüne sığınıyorum hocam, teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...