Jump to content

Multimedya Önerileriniz (2010 ve Üstü)

Xman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ampül konnektörüne takılabilecek, erkek-dişi dönüşümü bir kablo buldum. Sıyırmaları bunun üzerinde yapacağım.

$(KGrHqR,!pwF!MDFKZWnBQIKJ1hZlQ~~60_12.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...

Ben de mutimedya taktırmayı düşündüm fakat sonra biri aklımı tablet ile çeldi. acaba bir tablet alsam cama montelesem (aparatla) auw girişiyle de teybe bağlasam daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Fakat görünüş olarak sanki iyi durmayacak gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Ben de mutimedya taktırmayı düşündüm fakat sonra biri aklımı tablet ile çeldi. acaba bir tablet alsam cama montelesem (aparatla) auw girişiyle de teybe bağlasam daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Fakat görünüş olarak sanki iyi durmayacak gibi.

Tableti ön cama vakumlu tutucuyla kullanacaksanız aklınızdan bile geçirmeyin. 4.5 " telefon bile çoğu zaman görüşümü engelliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Slm mazda 3 impressive kullaniyorum aux girisinden telefonumu bagladigimda gelen aramayi aractan duyabiloyorum fakat sanirim mikrofon olnadigindan kendi sesimi karsiya telefonun mikrofonuna konusarak iletebiliyorum.multimedya dvd vs almadan sadece kucuk bir cohazla bunu halledebilirmiyim..multimedya baglayip oradan arama yapma vs gibi istegim yok telefondanda arama yapip kullanabilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Slm mazda 3 impressive kullaniyorum aux girisinden telefonumu bagladigimda gelen aramayi aractan duyabiloyorum fakat sanirim mikrofon olnadigindan kendi sesimi karsiya telefonun mikrofonuna konusarak iletebiliyorum.multimedya dvd vs almadan sadece kucuk bir cohazla bunu halledebilirmiyim..multimedya baglayip oradan arama yapma vs gibi istegim yok telefondanda arama yapip kullanabilirim

Telefon aux ile arabaya bağladığınızda kulaklık takılı olduğunu düşünerek sesi normal olarak aux çıkışına veriyor. Düz mantık olarak söyle düşünebiliriz. Sizin eklemek istediğiniz mikrofon aux kablosunun ortasında olmak zorunda ve telefon tarafındaki jak mikrofon ve kulaklığa uygun olmalı. Kabaca mikrofonlu telefon kulaklığı gibi düşünebilirsiniz sadece kulaklık başlıklarının olduğu yerde aux girişine girecek jak olacak. Hazır böyle bir kablo var mıdır bilmiyorum ama yapılabilir
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bu cihazlar aracın göğsünde çok güzel duruyor ama maalesef kullanım olarak ve işlevsellik olarak vadettiklerini yapamıyorlar.

Örnek olarak linkteki cihaz 1080p video oynatıyor ama ekran çözünürlüğü 800×480 yani çok kötü. Şuan çok daha küçük ekranlı akıllı telefonların 1080p çözünürlüğüne alışınca bu ekran size çok kötü gelecek. Bu cihazı bilmiyorum ama çoğunun dokunmatiği de rezalet. Eski usül basmatik. Bu haliyle harita da filan bir yer bulmak baya işkence oluyor. Haritalarının güncelleme sıkıntısı ayrı konu. Onun için bence cihazı bire bir görüp karar vermeli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

800*480 çözünürlük bakımından pek sorun etmem sadece ekranı tam kaplayamama durumunu sorun edebilirim, evdeki tv 47" hd eğer telefonu baz alırsam tv izlerken görüntü çok kötü gelmesi lazım :)  dokunmatigi iyi bunların saf android olanlar bunlar hocam zaten bahsedilen fiyattan vermezler bunları ben sadece espri olsun diye söylemiştim. Bu navigasyon ve multimedia işini nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Kimileri tablet alıp uyguluyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

http://www.navimex.com.tr/urunDetay.aspx?urunID=37

Bu üründen kullanan var mı? Nasıl sizce? Windows tabanlı işletim sistemi kullanıyormuş. Ram'i falan iyi geldi ama daha önce multimedya navigasyon sistemi kullanmadığım için hiçbir fikrim yok. Yardımcı olur musunuz?

En azından servislerde oem diye satılanlardan daha güzel görünüyor. Windows CE biraz sıkıntılı bir işletim sistemi. Android işletim sistemli olanlar var, onlara baktınız mı? Bir de ne kadarmış bunun fiyatı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En azından servislerde oem diye satılanlardan daha güzel görünüyor. Windows CE biraz sıkıntılı bir işletim sistemi. Android işletim sistemli olanlar var, onlara baktınız mı? Bir de ne kadarmış bunun fiyatı?

Gittiğim bir yer montaj dahil 1100 tl dedi. Geri dönüş kamerası, güvenlik kamerası hediyeymiş. Ama sanalpazarda aynı cihazı 790'a buldum. Android cihazlara elden geldiğince baktım fakat garanti konusu aklımı çeldi. Bu cihaz sanki iyi gibi 

Ayrıca direksiyon kumandalarının kesinlikle işlevini yitirmeyeceğini vaadediyor. Bir kaç yerde başka cihazlar için böyle bir problem olduğunu duymuştum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı cihaza bizim burada da 1100 TL demişlerdi bana montaj dahil. Başka yerden aldığınız cihazı montaj ettirmek isteseniz, bu fiyatlara yaklaşabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı cihaza bizim burada da 1100 TL demişlerdi bana montaj dahil. Başka yerden aldığınız cihazı montaj ettirmek isteseniz, bu fiyatlara yaklaşabilir.

Sanırım en az 100 tl alırlar. İnternetten değil de buradan alırsam en azından muhattabım olur herhalde. Peki siz bu ürünü kullandınız mı? Ya da Hangi ürünü kullanıyorsunuz? Konuyu baştan sona okudum ama kafamı daha çok karıştırdı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben kullanmadım, araştırıyorum sadece. Malum dolar'ın durumu ortada, bana 1100 demişlerdi ama dolar 2.2 civarındaydı o zaman. Elektronikçi arkadaş çok övmüştü.

Bir de ses kalitelerinden şüpheleniyorum hep bu cihazların. Orijinal ses sisteminin kalitesi yeteri düzeyde şu an. Onun altında bir kalitede gelirse, anfi manfi uğraşmak istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...