Jump to content

2012 Mazda 5 Detroit Auto Show'da Görücüye Çıktı

Xman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Malumunuz Detroit 2011 Auto Show bugün başladı, gidemesekde yakından takip ediyoruz fuarı :) Fuarda bugün çekilmiş ve 2012 model mazda 5'le ilgili bir kaç resim buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.

post-5481-141695283556_thumb.jpg

post-5481-141695283559_thumb.jpg

post-5481-141695283562_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya mazda da aynı şeyi yapmasın :( 3-5 hepsi aynı tip olmasın lütfen .. en uyuz olduğum şey .. birde gögüste sol taraftaki düğmeler emanet durmuş olmamış orası.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyide Fatih, tüm markalarda var bu olay. Önden aynı arkalar değişik muhabbeti. Ama eğer ditro itteki dizelse AT ile hoş olurmuş.

Türkiyedeki satılık olanın rakamı da hoşmuş. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyide Fatih, tüm markalarda var bu olay.

he işte onu diyom, deli oluyorum o yüzden :) al audi 3-5-6 kasa hepsi önden aynı. bazısının totosu da aynı. pejo mejo bazıları desen içi dışı herşeyi aynı. arabanın bir çizgisi olsun derdine düşmüşler ama , bütün araçlar aynı duruyor. bir audi aldığında a3-a4-a5-a6 almanın bi anlamı kalmıyor, audi almış oluyorsun sadece.

bir rx8 ,mps , mazda 6 çok farklı tadı ,çizgisi olan araçlar. hepsi aynı olsa ne anlamı kalır :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kıçını düzeltip, otomatiğini getirirlerse belki alırım, fiyata bağlı....

3 ihtimalde zor abi.

Totoşu belki düzeltebilirler ama fites ve fiyat zor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sahibinden'de satılık var :) Sanırım autoshow için ülkemize gelen aracı satıyorlar. Çünkü 2,0 değil 1,6 dizel gelecek ülkemize.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-yeni-mazda5-7-kisilik-38915767/detay

65bin mi?  :o

Bu da akranı

Bu da var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence mazda bu sınıf bir araçta geç bile kaldı. Veya Türkiye'ye getirmekte geç kaldı, artık bu modeldeki geçmişini bilmiyorum. Piyasada birçok model iyice yer tutmuş durumda özellikle C-Max yeni modelleriyle bir adım önde bile geçti. Ben aracı almadan önce sordum M5 ne zaman gelecek diye Nisanı bulur dediler. Hani bu yılbaşınaa yetiştirseler yeni c maxla yarışırlar ama.... Mazda Ford kıyaslaması yapmıyorum yanlış anlaşılmasın...

Dizel versiyonunu getirmezler ise satışta sıkıntı çekeceklerini düşünüyorum. Bu sınıfts dizeller daha çok tutuyor takip ettiğim kadarıyla, planlama yaparken bunu dikkate alılar umarım.

65bin mi?  :o

Bu da akranı

Bu da var

Akranları dedikleriniz bu araçlar hakkında hiçde iyi şeyler duymadım. Ama alan ve bayıla bayıla kullanan vardır onu bilemem. mazdanın bu konudaki en büyük rakipleri c-max ve qashqai...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...