Jump to content

Mazda MX-5 İlk nesil dış görünüş modifiye aşamaları...

Guest superior
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1992 Mazda MX-5 Beyaz...

910eu3.jpg147dp5.jpgcp1sn4.jpgc6rh9.jpg

Önce arabamı siyaha boyatmaya karar verdim.Niye mi? Pasta cilanın koyu renkte ve aracın dışına yapılacak her türlü değişikliğin daha güzel duracağına inandığım için..Bu iş için güvendiğim ve arabayı iyi tanıyan bir servis seçmem gerekti. :)

servisfv5.jpg000010nm.jpg

Renk değişimi için araç son vidasına kadar söküldü. :'(

boya9ud.jpg000023vd.jpg000032wg.jpg000045ci.jpg

Servis şefi Taber ustaya,güzel boya işçiliği için Yüksel ustaya,kaporta  işleri için Kadir ustaya,mekanik bölümünden Necmettin ve Erdem ustaya, elektrikçi Ercan ustaya ve tüm İkiler Mazda servisine teşekkürü bir borç bilirim. O0

mx4tn2.jpgmx3kv5.jpgmx2zz9.jpgmx1ln4.jpg

Arka stoplar şeffaf,krom depo kapağı,Xenon far,beyaz yan reflektörler,jaws tipi krom grill,kısa anten...

12hv8.jpg

14tq5.jpg

Sırada rollbar,çelik jant,momo direksiyon simidi,el freni körüğü,vites topuzu,krom ayna var...

Yeni resimler eklenecek... 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

rollbarje3.jpg

Rollbarın yurtdışından gelmesi pahalı olduğu için burada yaptıracağım...

jantla8.jpg

Buna benzer bir jant arıyorum...

85uk2.jpg

Bu parçayı dün gümrükten çektim.88 Euroluk parçaya 43 Euro vergi aldılar.Lüks tüketime giriyormuş.25 Euro da kargosu tuttu.Büyük bir parça sipariş etseydim halim ne olurdu acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

Güle güle kullan,birşey dikkatimi çekti siyah olduktan sonra önden hiç resim çekmedinmi hepsi arkadan ya,önden hiç göremeyecekmiyiz  :)

Önde yapılacak değişiklikler olduğu için pek resim eklemedim. :)

13te0.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

Konu dış görünüm olduğu için bu resimleri paylaşmak istedim. :) Motor ile ilgili değişiklikleri ayrı bir başlık altında toplamak gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fazıl muhteşem olmuş ve dahada muhteşem olacağa benziyor.Emeği geçen tüm arkadaşları bende buradan tebrik etmek istiyorum.Kazasız belaız kullanmak nasip etsin.Kademeli paylaşım için ayrıa teşekkürler.  :nazar: :nazar: :nazar: Yanlız siyah jantlar süper benimkilere benziyor ama senin arabaya takmaya düşünüyorsan biraz fazla spor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlız siyah jantlar süper benimkilere benziyor ama senin arabaya takmaya düşünüyorsan biraz fazla spor.

Nasıl yani, Mazda 3 daha mı spor, mx-5 ten.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi kolay gelsin, araba gittikce güzelleşiyor O0_masallahı var :nazar:_bikaç jant buldum abi senin arabayada uyan bijon aralıklı modelleri olan jantlardan_jant bölümündeler abi_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

Fazıl muhteşem olmuş ve dahada muhteşem olacağa benziyor.Emeği geçen tüm arkadaşları bende buradan tebrik etmek istiyorum.Kazasız belaız kullanmak nasip etsin.Kademeli paylaşım için ayrıa teşekkürler.  :nazar: :nazar: :nazar: Yanlız siyah jantlar süper benimkilere benziyor ama senin arabaya takmaya düşünüyorsan biraz fazla spor.

Bu jant  yeni model bir mx-5 ait...Yeni kasa 40 cm daha büyük gerçi...Fikir olsun diye koydum resmi.

blackmiatajm0.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

abi kolay gelsin, araba gittikce güzelleşiyor O0_masallahı var :nazar:_bikaç jant buldum abi senin arabayada uyan bijon aralıklı modelleri olan jantlardan_jant bölümündeler abi_

Sağol İrfan... :)

mxnvx6.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

abi çift eksoz da cok yakısmıs, bence sende yaptır abi O0

Düşünüyorum...Bildiğiniz bir yer varsa tavsiyelerinizi beklerim.

70po1.jpg

Bu resimdeki eksozu da beğeniyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi İstanbul da bi yer bilmiyorum çift eksoz için ama Biran Abi nin arabasında da var sanırım çift eksoz, abim gelince söyler_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...