Jump to content

Mazda MX-5 İlk nesil dış görünüş modifiye aşamaları...

Guest superior
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest superior

+ arabada coıl ower war gibi baya dusuk cunku yayla olcak iş diil

Senin Mert'te  buna benzer güzel bir jant uyduracağız artık.Ama önce Rollbar için geleceğim bir sabah.Direksiyon simidini de acil değiştirebilirim.Gürdal bey benim beğendiğimi kendi aracına takmış. :)

aytekin045cq5.jpg

Bu model bana da gider diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

Yurt dışında çift eksoz sistemi 500 eurolardan başlıyor.Buraya gelmesi oldukça tuzlu.Bir arkadaşım arabasına taktırmış.Arka sisi atıyorsun ve tampon ile biraz oynuyorsun.

cjpbulumasit7.jpg

Karşılaştıracak olursak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bence sen çift eksoz cıkısını ortadan ver ama üstüste olmasın yanyana olsun, kırmızı lambanın yerinde_ya da yanlardan ver abi cıkısları, mesela senin taraftaki arka tekerin biraz önünden marspiyelin altından cıksın 2 tane ücgen kesim eksoz kafası, cok süper olur kanımca ;)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende İrfana katılıyorum bir yerden çiftini çıkar diğer arabada hoş durmamış ama seninki siyah oldu nasıl durur bilemeyeceğim renk çok farkettirir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eksozların etrafı sarılı olunca aracın kıcı daha kompak gözüküyor_

Çok doğru. Ben de aynı şeyi Mazda 6 larda yapılan çift egsozlar için düşünmüş ama ifade edememiştim. Dışı sarılı olmayınca arabaya ait değişmiş gibi duruyor yukarıdaki resimde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl yani, Mazda 3 daha mı spor, mx-5 ten.... :)

Selman demek istediğim spor yani bu tarz jantlar daha çok modifiyeli arabalara gider.Fazılın arabada krom parçalar fazla olunca şık/spor kategorisine giriyor.Fazlılın verdiği bu jantlı mx5 zaten modifiyeli. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bence sen çift eksoz cıkısını ortadan ver ama üstüste olmasın yanyana olsun, kırmızı lambanın yerinde_ya da yanlardan ver abi cıkısları, mesela senin taraftaki arka tekerin biraz önünden marspiyelin altından cıksın 2 tane ücgen kesim eksoz kafası, cok süper olur kanımca ;)_

Bencede sağ sol çift çıkış gitmiyor bu arabaya.Ortada yan yana çift güzel mini cooperde gibi veya resimde gibi tampon altı eklemen lazın sarsın etrafı.Veya arka tampon tekrar tasarlanıp sağ sol hafif yarı içe gömük olmalı.Bunun dışında emanet durur ve şu ana kadar yapılan bütün emekleri bozabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

Tek çıkış eksoz, ucu şık fazla büyük olmayan bir şeyde gidebilir kanımca.Arka tamponla çok oynamak istemiyorum açıkcası. :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

hocam selamlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın 1 hafta içerisinde 1991 model mx-5 almak üzereyim ve araç hakkında satıcısından değil binicisinden fikir almam gerekmekte kusura bakmazsanız müsaitseniz size ulaşabileceğim bi msn vea numara bırakırsanız beni çok memnun edersiniz

teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...