Jump to content

Mazda 6 panjur

Guest maho2582
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi bu benim linkini ekledigim mazda 6 sport panjuru satan adam mı Amerika içi kargo bedeline yollayacakmıs?? yoksa baska bi satıcı mı bu??

Burak Abiüü?? :D yaf eger aynı adamsa onun ebaydeki carsısını gezdim bi parca var onu kargosuyla kaca gönderebilirmis diye sorabilir misin dicektim abi :) parca bu;

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/04-05-06-MAZDA-3-HATCHBACK-5-DR-FRONT-SPOILER_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742Q2em153Q2el1262QQcategoryZ33638QQihZ018QQitemZ280122607017QQtcZphoto

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• MuRDoC_111

13

• babatolia

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

burak ne alıyosan banada al aynısından. yada bi ara konuşalım ayarlıyalım ortaklaşa bişeyler..

Ben sadece spor ön panjur alıcam.. Tam maaliyetini öğrenmeye çalışıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sana veerdiğim linkteki herşeyi almak istiyorum ben. belki monitörü almam sadece

Ben şimdilik sadece bunu istiyorum. Bunu da kargo avantajım olduğu için ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet bu adam. Bu parça ne İrfan ? Ben tam anlamadım..

abi ön tamponun alt köşelerine oturtturuyosun bunları.. biraz daha tombullastırıyor köşeleri :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sagol abi eyvallah :)

Kesin bildiğim şu ki Tim'e 21.25 ten yani Amerika içi fiyatla geliyor. Bir de üzerine Yurtiçi kargo fiyatını ekliyeceksin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesin bildiğim şu ki Tim'e 21.25 ten yani Amerika içi fiyatla geliyor. Bir de üzerine Yurtiçi kargo fiyatını ekliyeceksin ;)

eklerim abi o sorun degil :) bunun arka tampon icin olanıda var o da 75 dolar civarı.. duruma göre belki onada karar veririm bilmiyorum acelem yok arka tampondaki için.. 

şu şekil oluyor;

IMG_2059-3.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

burak ya unuttun yalan oldu gitti şu işi bi daha araştırsana yaaa

bizim işimiz burak"a kaldıysa :P kavaktan balık toplarız çağlar :)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben kendim getirtecem de adama soru soruyoruz 3 günden önce cevap vermiyor. Nereye istersen gönderirim dedi ama kaç liraya göndereceğini yazmadı şimdi de onu soracam :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...