Jump to content

Dündar Usta'ya teşekkür...

MaveRick
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dündar usta ve ekibine bana ve arabama Kurban Bayramı öncesi küçük bir bayram yaşattıkları için teşekkür edecektim ancak şimdi edebiliyorum  :D

Fren problemim vardı, frenci diskleri tornalatıp balataları değiştirmek istedi ki balataları yeni almıştım.

Dündar usta balata değiştirmeye gerek yok dedi, diskleri tornalatmak yeterli dedi beni balata masrafından kurtardı, frenlerim sorunsuz!

Ateşleme problemi için neden bir sürü para verip platin buji alıyorsun, al standart buji 10bin'de değiştir dedi, buji masrafından kurtardı.

Cihaza bağladı, sorun yok dedi, check up yaptı. Bir de uygun fiyatla yapınca bu işleri ağzım açık kaldı!  :tey:

Boşuna demiyorlarmış, usta var, usta var diye.

Dündar usta gibi usta keşke her şehirde olsa!

Teşekkürler Dündar Usta ve Ekibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Dündar usta ve ekibine bana ve arabama Kurban Bayramı öncesi küçük bir bayram yaşattıkları için teşekkür edecektim ancak şimdi edebiliyorum  :D

Fren problemim vardı, frenci diskleri tornalatıp balataları değiştirmek istedi ki balataları yeni almıştım.

Dündar usta balata değiştirmeye gerek yok dedi, diskleri tornalatmak yeterli dedi beni balata masrafından kurtardı, frenlerim sorunsuz!

Ateşleme problemi için neden bir sürü para verip platin buji alıyorsun, al standart buji 10bin'de değiştir dedi, buji masrafından kurtardı.

Cihaza bağladı, sorun yok dedi, check up yaptı. Bir de uygun fiyatla yapınca bu işleri ağzım açık kaldı!  :tey:

Boşuna demiyorlarmış, usta var, usta var diye.

Dündar usta gibi usta keşke her şehirde olsa!

Teşekkürler Dündar Usta ve Ekibi...

iyi günlerde kullanın aracınızı.

Dündar ustaya nasıl ulasabiriz forumda taradım göremedim,Kütahya'damı?

Ankarada da tanıdık bildik ustanız varmı,acil yardıma ihtiyacım var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizde kocaelide iyi bir mazda ustası bulabilsek çok mutlu olacağım.

bir ay önce ustanın birine arka balataları değiştirtdik,(remsa)balatalar ses yapıyor ve jant ısınıyor.

diskleri tornalattırdık yine sorun çözülmedi.

bir müddet devam et keser dediler,içim hiç rahat değil.

bir yere sürtüyorki ısınma yapıyor.bakalım bir müddet daha ciyaklama sesine tahammül edip ses kesilmezse diskleri değiştireceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizde kocaelide iyi bir mazda ustası bulabilsek çok mutlu olacağım.

bir ay önce ustanın birine arka balataları değiştirtdik,(remsa)balatalar ses yapıyor ve jant ısınıyor.

diskleri tornalattırdık yine sorun çözülmedi.

bir müddet devam et keser dediler,içim hiç rahat değil.

bir yere sürtüyorki ısınma yapıyor.bakalım bir müddet daha ciyaklama sesine tahammül edip ses kesilmezse diskleri değiştireceğim.

Yaptığım derin araştırmalar neticesinde;

:fiuw:

1-Kocaeli Körfez'de bulunan Gülünce Otomotiv japon araçları konusunda uzman ve kime sorduysam hem tavsiye etti, hem de aracını oraya götürdüğünü söyledi...

2-Mazda yetkili servisi olan Haldızlar'dan da memnun olan araç sahiplerine de rastladım...

İki tercih için de kötüdür diyen olmadı...

Ben öncelikle yakın olması nedeniyle Gülünce'yi tercih etmeyi planlıyorum...

Herkese kazasız günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaptığım derin araştırmalar neticesinde;

:fiuw:

1-Kocaeli Körfez'de bulunan Gülünce Otomotiv japon araçları konusunda uzman ve kime sorduysam hem tavsiye etti, hem de aracını oraya götürdüğünü söyledi...

2-Mazda yetkili servisi olan Haldızlar'dan da memnun olan araç sahiplerine de rastladım...

İki tercih için de kötüdür diyen olmadı...

Ben öncelikle yakın olması nedeniyle Gülünce'yi tercih etmeyi planlıyorum...

Herkese kazasız günler.

veli bey yarımcaya geldiğimde dediğiniz servise beraber uğrarız,bende yerini öğrenmiş olurum. :)

saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

veli bey yarımcaya geldiğimde dediğiniz servise beraber uğrarız,bende yerini öğrenmiş olurum. :)

saygılar.

Siz nasıl arzu ederseniz ben o yönde yardımcı olurum hocam...

;)

Ben de; yüzeysel sorunlarımı ve nakitimi biriktiyorum.

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...