Jump to content

Araca sprint booster taktırmak

muratyildiz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Degerli arkadaşlar

2010 otomatik mazda 3 kullanıcısıyım  arabamdan çok ama çok memnunum Fekattt

aracın hızlanmak için dogru vitesi bulmasını saglamak , gaza hafiften yüklenince hemen vites düşürüp

motorun avazı çıktıgı bagırması ayrıca geçen yaz aracıma 17" jant taktıgımda arabanın iyice hantallaşması

beni biraz hayal kırıklıgına ugratmıştı

şimdi hafiften nette gezinirken iyi bir ürüne rastladım  gibi , ama çekincelerim var

daha önce denemiş ürünü takmış veyahut gerçekten dogru mantıklı yorumlarınıza ihtiyacım var

http://www.btgmaslak.com/urunlerimiz/sprintbooster

BTG Maslak Sprintbooster

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinal her zaman daha mantık değilmidir.? Güç artıran sistemler tamam ama bu iş çok riskli gibi göründü gözüme... (bildiğim bi konu değil sadece sesli düşündüm say)  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzun vadede araca zarar vereceğini düşünüyorum, bende deneyimi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilginç bir sistem aracın 0-100,ünüde 1 saniye kadar düşürüyo sanırım sitesinde okuduğum kadarıyla.denemek için mantıklı görünüyo fiyat nedir acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben kullanmadım ama bildiğim kadarıyla, gaz pedalına yarısına kadar basıldığında, gaz kelebeğine dip gaz sinyali gönderen bir sistem. Böylece arabanın alışık olduğumuz tepkisi değişiyor, sanki ekstra güç varmış gibi hissediliyor. Aslında bu sistem olmasa da sürekli dip gaz kullansak aynı şey olacak.. Yine de kullananlar varsa yorumlarını merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilginç bir sistem aracın 0-100,ünüde 1 saniye kadar düşürüyo sanırım sitesinde okuduğum kadarıyla.denemek için mantıklı görünüyo fiyat nedir acaba

500-TL. civarındaymış..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben kullanmadım ama bildiğim kadarıyla, gaz pedalına yarısına kadar basıldığında, gaz kelebeğine dip gaz sinyali gönderen bir sistem. Böylece arabanın alışık olduğumuz tepkisi değişiyor, sanki ekstra güç varmış gibi hissediliyor. Aslında bu sistem olmasa da sürekli dip gaz kullansak aynı şey olacak.. Yine de kullananlar varsa yorumlarını merak ediyorum.

oo, gitti benzinler :)

bu sistem bize gelmez ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oo, gitti benzinler :)

bu sistem bize gelmez ..

acaba benzini çok mu yaktırır sanki tepkime süresini azaltıyor gibi aynı oranda bastıgımız zaman sadece " gaza basıldı " uyarısını sanki daha erken iletiyor gibi , eskiden telli gaz pedalları varmış gibi aynı işi görüyor , googlenin yalancısıyım 

fiyatı 450-500 gibi okudum daha yukarıda satılan yerini aramadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim arkadaşımın arabasına taktırdık 1 hafta sonra söktürdük aldığımız yer tanıdıktı :) Çok yakıyor araba bunu takınca. Tepkimeyi hızlandırmıyor aslında, sürekli gaz bir miktar basılmış fln gibi gösterip yanıltıyor beyni ;) Tavsiye etmem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim arkadaşımın arabasına taktırdık 1 hafta sonra söktürdük aldığımız yer tanıdıktı :) Çok yakıyor araba bunu takınca. Tepkimeyi hızlandırmıyor aslında, sürekli gaz bir miktar basılmış fln gibi gösterip yanıltıyor beyni ;) Tavsiye etmem.

hım... çok kötü ozaman

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim araçlarda (yeni çıkan çoğu araçta) gaz teli bulunmaz. elektronik pedal var. cruise'un bu kadar tasarruf yapmasının nedeni de bu elektronik pedal. ayakla ayarlanması, alışması zor olduğundan işi bilgisayara bırakınca tasarruf ediyoruz :)

booster cihazı da sadece pedalın tepki süresini kısaltıyor.misal kalkışta gaza bastığınızda geç algıladığı için normalden fazla benzin gidebilir. tepki süresini azaltırsanız boşa gaza basmazsınız. olay bundan ibaret.  ucuz bir şey olsa düşünülebilir ama o para verilmez. ayağınızı alıştırın daha iyi ve bedava :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 yıl sonra ...

Merhaba ..Atmosferik araçlara yazılım yüklenemediği için gaz tepkimesini hızlandıran bir Hicaz montajı yapılıyor imiş ? Benim aracın 2009 Mazda 3.. böyle bir cihazı aracında kullanan oldu mu ? Varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ?

IMG_4749.PNG

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir çok ismi vardır elbet işlevsel olarak gaz tepkime sürelerini değiştirip performansı artırmayı sağlıyor araştırdığım kadarı ile

Evet sprinter booster dediğiniz cihaz tam olarak benim bahsettiğim cihaz internette. YouTube de bir çok örneği video olarak paylaşılmış araca herhangi bir beygir kazandırmadığı fakat gaz tepkime Hızındaki değişimden dolayı performansı artırdığı söyleniyor. Kolay montajlanan ve manuel olarak açılıp kapanabilen bir cihaz? Yazılım atmosferik motora sahip araçlarda pek performans vermediği için bu cihaz öneriliyor . Fakat test etmiş ve deneyim sahibi birisi varsa eğer ondan duymak daha tatminkar olmamı sağlar .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

forumda ara sıra bu cihaz gündeme gelir, birileri niyetlenir, sonra unutulur gider. o konuda deneyen arkadaşların yorumları var, genelde memnun olmuşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Ayyıldız :

Merhaba ..Atmosferik araçlara yazılım yüklenemediği için gaz tepkimesini hızlandıran bir Hicaz montajı yapılıyor imiş ? Benim aracın 2009 Mazda 3.. böyle bir cihazı aracında kullanan oldu mu ? Varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ?

Forumda mevcut ortak başlık altında birleştirilmiş olup buradan devam edebiliriz.

Yeni nesil mazda 3 için bile bir başlık açılmış bu konuda. Bu konunun ilk sayfalarına ve bağlantısını paylaştığım konuya bir göz gezdirebilirsiniz. Belki bir fikir verebilir size.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...