Jump to content

Arapların Mazda Sevdası

Xman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Geçen akşam Tunus, Yemen ve Ürdün gibi arap ülkelerinde geçen bir belgesel izlerken dikkatimi çeken bir nokta oldu. Başta panelvanlar olmak üzere caddeler ve sokaklar Mazda araçlarla doluydu. Öyle 3-5 araç değil, kalabalık bir caddede 50 araçtan neredeyse 40 tanesi Mazda, tıpkı bizim 1990 larda her yerin kuş serisi araçlarla dolu olması gibi :). Bu araplardaki Mazda sevdasını bilen varmı :) yoksa Mazda arap ülkelerinemi ağırlık veriyor satış stratejisi olarak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Babam bi kaç kez umre ziyareti için bi kaç kez de hac farizasını yerine getirmek için Arabistana gitti.

Özellikle Mazda Jeep ve Mazda 6 nın çok fazla olduğunu söylemişti.

Aynen dediğin gibi burada zamanında kuş serisinde olduğu gibi ordada Mazda çokmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

israilde de durum farklı değilmiş gidenlerin söylediğine göre çokça mazda varmış oradada. hatta geçen gün van damme nin kudüste çekilmiş bir filminde israil polis arabaları 99da çıkan 323lerdendi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Babam bi kaç kez umre ziyareti için bi kaç kez de hac farizasını yerine getirmek için Arabistana gitti.

Özellikle Mazda Jeep ve Mazda 6 nın çok fazla olduğunu söylemişti.

Aynen dediğin gibi burada zamanında kuş serisinde olduğu gibi ordada Mazda çokmuş.

Ben de 2003 te Suudi Arabistan'da idim. O zaman da yer gök Toyota Camry idi :) Tabii algıda seçicilik olmadığı için Mazda gördüm desem yalan olur, bir de yeni seriler daha çıkmamıştı tabii. Muhtemelen Mazda3 ve Mazda6 çıktıktan sonra çok tutulmuştur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...