Jump to content

Koca oğlanım Mazda3'ümün navigasyon görüntüleri

susak5976
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yan aynalara sinyal olayını nasıl yapabiliriz? Nereden temin edebiliriz? Birde aynaları değiştirdiğimiz zaman RWM 'ye birşey oluyor mu ki?

Ben arabayı sipariş verdiğimde yan aynaların sinyalli olmasını ve xenon farı fiyata ilave ettirmiştim.tabi yeni araç olunca birazda pazarlık yapınca fiyata dahil gibi bir şey oldu.

Aynalardaki sinyaller çok şık duruyor gerçekten.RVM yede hiç bir zararı yok.Xenon yaptımanızıda tavsiye ederim.geceleyin mükemmel bir görüntü ortaya çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

çok güzel görünüyo..cihazı nasıl ve nerden edindiniz ve tv görüntüsü olarak bana pek net gelmedi...kanal d yimi böyle gösteriyo yoksa netlik açısından bir problem var mı...bir de geri görüş kamerası fiyata dahil mi... navigasyon güncellemesi nasıl yapılacak (ücretsiz mi)...kaç cd alıyo.....uzaktan kumandası car mı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

hayırlı olsun.honda accordlarda bizimki gibi konsolun üst ortasında ekran var ve onlara  takılabiliyor sonradan.aslında bizimkilere de oraya uygun bir şeyler olsa süper olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

sag taraftakı tuslar  aracın bakıma ne zaman gırcegını ayarlarken kullanılıyor. uyarı zamanının veya kıometresını bıldırmekte yanı  kucuk bılgısayar penceresı ıcerısınde lastık yag bakım kontrollerıne gırınce

bende navıgasyon taktırdım orada bırseye yaramıyor. ancak yurt dısı modellerde navıgasyon o kucuk pencerenın ıcerısınde oldugunda kullanılabılıyor.

sag tuslar ısı tamamdır herhelde :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sag taraftakı tuslar  aracın bakıma ne zaman gırcegını ayarlarken kullanılıyor. uyarı zamanının veya kıometresını bıldırmekte yanı  kucuk bılgısayar penceresı ıcerısınde lastık yag bakım kontrollerıne gırınce

bende navıgasyon taktırdım orada bırseye yaramıyor. ancak yurt dısı modellerde navıgasyon o kucuk pencerenın ıcerısınde oldugunda kullanılabılıyor.

sag tuslar ısı tamamdır herhelde :)

olmadı şimdi :) keşke bi işe yarasalardı :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

Hayırlı olsun, çok güzel olmuş. Ben daha geçen hafta aldım arabamı ve ben de düşünüyorum bu sistemden. Merak ettiğim konu ise şu: Aracın üstünde verilen ses sistemi usb ve bluetooth olmamasına rağmen gerçekten kaliteli ve  güçlü ses veriyor. Bu yeni taktığınız sistemin ses kalitesi nasıl? Standard sistemle yalnızca ses kalitesi olarak kıyaslayabilir misiniz lütfen?

abi aynı sistem bende de var necvox ben aldığım gibi takıldı orjinal teybii sadece araca servisde bakarken kullandım merak etme bu sistem seni hüsrana uğratmaz..

susak5976 abi sende de tv verimli çalışmıyor mu diye soracaktım tek zafı bu.. Türkiyemiz de karasal yayın yok da.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...