Jump to content

Mazda'nın Yeni SUV'u CX-5 (Minagi Konsept)

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 239
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

39

• Gökhan

37

• Fotifoti

30

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bu makyajlısının tanıtım videosu demek istemiştim aslında ben :D

pardon... :D videoyu izlemeden yazınca cevabı böyle oluyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de ilerde hanıma CX -  7 almayı planlıyorum ama bu kasayı çok beğenmiyorum. Kasa değişsin zaten o zamana kadar sky motorlar da gelir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CX-7 2.3 benzinli çıkmıştı. Sonra, 2.2 dizeli çıktı ama maalesef düz vites ikiside.

7sine koymayan, 5ine hayatta koymaz otomatiği. Ford uyandı 2.2 den 2.0 a düşürdü motoru. Mazda yapsa ya1.6 yada 1.8 dizel motor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

boşver gökhan abi, pamıkı yeni aldın tadını çıkar  2-3 sene. sonram zaten mevcut motorların hiç biri kalmayacak kanımca.mazda işi tam yapayım diyor sanırım, teknoloji tam oturmadan hybrid ,elktrikli motorlara da yer vermiyor . ama tabi esas sorun yapması değil de türkiyeye gelip gelmeyeccek olması :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hafta arası CX-5 imi kullanmak istiyorum . Kırmızı tıpkı bu renk. Jantları gayet akıcı . Eğer motorunu 2.0 TDİ ya da 2.0 Benzinli motor 140 beygirin üzerinde bir araç gelirse ben hiç düşünmem taksidine girerim.

Haftasonu da Shinari .. ama onu kullanmak için yol lazım. TR.de de o yok :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

fuar açıldı değil mi ? bakamadık hiç işlerden

güzelmiş bu araç beğendim ben.

Romadan kaç saat sürer acaba? :D

Google maps'a bir bakayım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Araç hoş ama Ülkeme ne zaman gelir bilinmez. Bu arada burnu Mitsubishi'nin bir aracı var CX-5 gibi ona çok benziyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç hoş ama Ülkeme ne zaman gelir bilinmez. Bu arada burnu Mitsubishi'nin bir aracı var CX-5 gibi ona çok benziyor.

Evet ASX bayağı güzel o da.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...