Jump to content

Bagaj çantası...

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Denedim yunus tutmuyor onlar :D

ben denedim tutuyor... 17 liraya aldım. bayadırda kullanıyorum.... amerikan fermuarıda var o da kullanılabilir....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• Gökhan

6

• Xman

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Burak'ın linkini verdiği ve bende de mevcut çantanın en üstüne hiç sabitlemeden koyarsanız duruyor şişe gibi, kıprayacak yeri yok....:D

Bu arada, 1 litre olmaz arkadaşlar, en az 2 litrelik ve göstergeli tüplerden alın bi zahmet...

Benimki 1 litre ve basınç göstergeli vanalı, önceki hafta bauhauss dan aldım, markasıda Dalgıç galiba. Burak'ın mesajında link göremedim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz büyük gibi geldi bana, birebir görmem lazım, malum bebek arabası vs. derken bizi bagajda 1 cm bile çok kıymetli hale geliyor :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Guest city_planner

yaa bunların bagajdaki ayakkabıları düzenleyenlerinden yokmu??

benim bagajdaki ayakkabılar buna sığsa alırdım :))

Savaş sen başka bi linkemi bakıyosun bunda hanımın kızacağı ne var  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Burcu, bagajda ayakkabı mı dedin?

e tabiki abi:))

normalde kışın 2 tane ayakkabıyla rahat araba kullanabilkiyorum.onlarda düz.e işe gelincede bodur tavuk gibi gezilmiyo onlarla :)

bende bagaja mini bir ayakkabılık kurdum.bir adet yürüyüş ayakkabısı,2 adet siyah,1 adet kahve ve bir adette babet var fazla bişi değil :))

duruma ve kıyafete göre park ettikten sonra birini alıp yukarı çıkıyorum :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

haa bide indirimde kocadan gizli alınıp bagajda saklanan bi süre sonra koca gördüğünde

" aaaa hayatımm yenimi görüyosun baksana aylardır bagajda geziyo sende hiç benle ilgilenmiyosun bunu bile yenimi gördün aşkolsun"

ayağına yatılacak ayakkabılar var  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

at bagaja gitsin bırcı, ben öyle yapıyorum :)

hanıma açıklama dediğim arabaya masraf yapmama kızıyor :)

hehe

amannnn sizin eşlerinizde herşeye kızıyo beee.

very interesting :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benimkide resimdekini görünce; hımmm bunu ne zaman aldın sen tiribine bagladı ama bende aynı taktikle, çok oldu alalı ya tabi sen fazlalıklarını bagaja atmak yerine arka koltuga saçtıgın için farkedemiyosun deyip zeytinyağı moduna geçtim:) foruma takılmıyor allahtan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

:2funny:  :2funny:  :2funny: :2funny:  :2funny:

o kadar değişikliğe rağmen sadece egzosu farketti ve sende kandırmayı başardın ha  :2funny:  :2funny:

yavv arabayı baştan yaratmışsın.ben olsam bu bizim araba değil ya bizimki nerde derim o kadar değişiklikten sonra  :2funny:  :2funny:  :2funny:

bende biçift ayakkabı sakladım diye kıvrandım 2 hafta bee.adamlar koca arabayı saklamış  :2funny:  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzun süre misafir kabul etmeyi düşünmüyoruz :D Hatta misafirliğe de gitmeyi düşünmüyoruz. :D Hatta ve hatta ben telefon numaramı falan da değiştiricem :P

:geyik:

Bu dediklerinin Kadirde etkili olacağını mı sanıyorsun? Mustafa ağama sor, bakalım ne diyecek? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Durum o kadar vahim mi Abi?  :o

Maalesef, ağam toparlanmak eçen profesyonel yardım alıyor. Bakalım işe yarayacak mı? Hemde sen aynı muhittesin. Düşün, ağam taaa İzmitte bu hale geldi. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...