Jump to content

Hangi marka LPG yakıtı kullanıyorsunuz?

Alperen 3
 Paylaş

Hangi marka LPG yakıtı kullanıyorsunuz?   

46 oy

1. 1. Hangi marka LPG yakıtı kullanıyorsunuz?

• Aygaz Euro LPG+
      12
    • Shell Autogas
      21
    • BP Auto LPG
      5
    • İpragaz
      5
    • FULLPG
      0

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 8 ay sonra ...
  • Yanıt 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fatih 626

3

• domestos

3

• ak74ak77

3

• Böcek

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

EPDK verilerine göre,  yurt içi satışların ton bazında istatistiği.  Ocak ~ Nisan 2016 aylardaki miktarları ve satıcıların toplam satıştaki payları.

576e9f74ba758_EkranAlnts.JPG.00995451296

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben opetten ayni aygaz kullanıyorum.bir arkadaşın tavsiyesi üzerine shell denedim  80km yakın az gitmiştim..sonra hep aygaz aldım. katkılı mı iyidir katkısız bi fikrim yok ama sonuçta birileri araştırıpta katkı maddesi koyuyordur bu işinde mühendisi vardır sonuçta diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Arada bi arkadaş "konuyu hortlatayım.." demiş.. Ben de hortlatayım, çünkü çok önemli bir konu.. LPG üreticilerinin arasında kalite farkı var, bu da içine koydukları katkılardaki farklardan kaynaklanıyor.. Defalarca denedim, 1 ay Milangaz kullandım (4-5 depo..) , sonraki 1 ay BP kullandım, sonraki 1 ay Shell'e döndüm, ondan sonra yine aynı turu yaptım.. Her seferinde Milangaz daha az LİTRE/KM sonucu verdi.. 0,5--1,5 LİTRE/KM kadar.. Koşullarda da bi fark yok, hemen hep ayni yolu gidiyorum, 1 veya 2 kişi gidiyorum.. Milangaz firmasıyla da bir bağım yok, ayrıca Demirören ailesinin ve oğullarının son yıllar içinde geldikleri durumu da hiç beğenmiyorum, karşısındayım. Ama burada LPG'nin kalitesinden bahsediyoruz, doğruyu söylemem lazım.. Herkese selamlar.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Yaşadığım yerde LPG fiyatları istanbul’un en düşük olduğu yer. (Fazla araç sirkülasyonu ve çok istasyon olduğu için) dikkatimi çeken ise bp, shell, opet vb firmalar lpg’yi 3,02 civarında satarken türk petrolleri ipragaz’ı 3,60’tan satıyor. 

Sebebini bilen var mı? İpragaz’da bir hikmet var da biz mi bilmiyoruz. İyi gaz diyorlar. Eskiden ev tüpünde de diğerlerinden uzun gidiyordu. Bilgisi olan? 

5.01.2019 at 12:41, alifahrialtuneli :

Arada bi arkadaş "konuyu hortlatayım.." demiş.. Ben de hortlatayım, çünkü çok önemli bir konu.. LPG üreticilerinin arasında kalite farkı var, bu da içine koydukları katkılardaki farklardan kaynaklanıyor.. Defalarca denedim, 1 ay Milangaz kullandım (4-5 depo..) , sonraki 1 ay BP kullandım, sonraki 1 ay Shell'e döndüm, ondan sonra yine aynı turu yaptım.. Her seferinde Milangaz daha az LİTRE/KM sonucu verdi.. 0,5--1,5 LİTRE/KM kadar.. Koşullarda da bi fark yok, hemen hep ayni yolu gidiyorum, 1 veya 2 kişi gidiyorum.. Milangaz firmasıyla da bir bağım yok, ayrıca Demirören ailesinin ve oğullarının son yıllar içinde geldikleri durumu da hiç beğenmiyorum, karşısındayım. Ama burada LPG'nin kalitesinden bahsediyoruz, doğruyu söylemem lazım.. Herkese selamlar.  

Milangaz için cezayir gazını kendi ithal ediyor diyorlar. Cezayir gazı da iyidir. O yüzden olabilir. Ben esas ipragaz’ı merak ediyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...