Jump to content

İzmir'de Güvenilir Bir Servis Tavsiye Eder misiniz?

srkntzl
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tosun ustayı İzmirde bilen çok ,

ayrıca Dündar beylede tanışma imkanım oldu ,

aracınızı güvenerek teslim edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yardımlar için teşekkürler. Karşıya da ikamet ediyorum ve bu yüzden tosun ustaya gideceğim. Tecrübelerimi burada paylaşırım.Herkese iyi forumlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

Sonunda bir fırsat buldum ve aracımı bakıma sokabildim. Tosun ustaya gideceğimi daha önce belirtmiştim. Vaktim olmadığı için bakımla ve parça fiyatları ile ilgili bi araştırmam olmadı ve usta ne yazdı ise onu ödedim. Başından sonuna kadar aracımın yanındaydım ve gerçekten ciddi bir bakıma ihtiyacım varmış. Özellikle otomatik şanzuman yağı çok kötü durumda idi. Şanzuman içinden bir sürü küçük metal parça çıktı.Genel olarak çalışma usullerini beğendim. Müşteriye saygı ve araçla ilgili bilgi seviyeleri çok iyi. Bakımı belli bir disiplin içinde herşeyi sırası ile kontrol ederek yapıyorlar.Tosun ustayı tavsiye ederim bu arada ozan ustayı da es geçemeyeceğim. Bir mazda aşığı ve işini çok iyi yapıyor. Yapılan bakımlar ve fiyat listesi aşağıda. İyi günler.

yağ filtresi      10 tl

motor yağı(opet)      60 tl

hava filtresi    20 tl

tk. buji        30 tl

polen filtresi 20 tl

şanzuman contası  20 tl

şanzuman yağı  80 tl

balata spreyi  10 tl

şarz dinamo bakımı(kömürler ve konnektör değişti)  160 tl

işçilik  120 tl

toplam 530 tl.

işçilik ve ilgi alaka iyi fiyatla ilgili yorumları bekliyorum. iyi forumlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonunda bir fırsat buldum ve aracımı bakıma sokabildim. Tosun ustaya gideceğimi daha önce belirtmiştim. Vaktim olmadığı için bakımla ve parça fiyatları ile ilgili bi araştırmam olmadı ve usta ne yazdı ise onu ödedim. Başından sonuna kadar aracımın yanındaydım ve gerçekten ciddi bir bakıma ihtiyacım varmış. Özellikle otomatik şanzuman yağı çok kötü durumda idi. Şanzuman içinden bir sürü küçük metal parça çıktı.Genel olarak çalışma usullerini beğendim. Müşteriye saygı ve araçla ilgili bilgi seviyeleri çok iyi. Bakımı belli bir disiplin içinde herşeyi sırası ile kontrol ederek yapıyorlar.Tosun ustayı tavsiye ederim bu arada ozan ustayı da es geçemeyeceğim. Bir mazda aşığı ve işini çok iyi yapıyor. Yapılan bakımlar ve fiyat listesi aşağıda. İyi günler.

yağ filtresi      10 tl

motor yağı(opet)      60 tl

hava filtresi    20 tl

tk. buji        30 tl

polen filtresi 20 tl

şanzuman contası  20 tl

şanzuman yağı  80 tl

balata spreyi  10 tl

şarz dinamo bakımı(kömürler ve konnektör değişti)  160 tl

işçilik  120 tl

toplam 530 tl.

işçilik ve ilgi alaka iyi fiyatla ilgili yorumları bekliyorum. iyi forumlar

arızasız günler dilerim

tosun usranın iletiğim bilgilerini verebilirmisiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir'de yetkili servis dışında Mazda'dan en iyi anlayan işletmelerden birisi "ADN Mazda " Bornova'da Vatan bilgisayarın arka sokağında'dır.

Turkcell merkez binasının yanında Bimeks var. Bimeks ile Vatan bilgisayarın arasından girince ilk sağdan dönün sokağın sonunda .

Veya Vatan bilgisayara gelmeden önce Vatan'ın hemen yanında Gold bilgisayar var Gold bilgisayarın yanındaki aradan girince direkt karşınıza çıkar.

Serkan usta ve Adnan usta gerek parça bulma gerekse işçilik konusunda çok iyilerdir. Üstelikte güzel fiyatlara kaliteli işler yapıyorlar. 90'lı yıllardan beri Mazda'lar üzerinde çalışmış ustalardır.

Motor, kaporta, elektirik, boya Vs. her türlü hizmetin olduğu bir servis. 

ADN Mazda'ya gitmenizi tavsiye ederim. Tel: 0232 462 61 10 

Adres: Ankara Caddesi,  285 Sokak  No:2  , Bornova

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...

<kısaltıldı>Özellikle otomatik şanzuman yağı çok kötü durumda idi. Şanzuman içinden bir sürü küçük metal parça çıktı. <kısaltıldı>

Benim aracı ilk aldığımda 1.vitesten 2.'ye cok yüksek devirde geçirirken senkromeç sürtüyordu. Bu işlerden anlayan bir yere götürdüm, vites yağı fabrika çıkışıydı onu yeniledi Almanya üretimi bir yağ koydu bir daha senkromeç hiç sürtmedi !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
1 saat önce, alpertunga333 :

Arkadaşlar merhaba,

İzmirde yetkili servis haricinde önerebileceğiniz bir usta var mı?

Konunuz forumda mevcut konu ile birleştirilmiştir. Aşağıdaki konulara da bir göz atmanızı öneririm. Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

merhaba bugün aracımı özcan ustaya yaptırdım namı değer tosun usta. tavsiye üzerine bu ustaya gittim ve çok memnun kaldım. yanında ylııarın ustası olan ozan usta ile beraber çok ilgilendiler ve tümtekerlekleri ve balataları bakım kapsamında söküp temizldiler. tavsiye ederim. diğer aracım toyota corolla ve gözümü kırpmadan tosun ustaya emanet edebilirim. bakım anından resimlerde ekleyeceğim. bu arada ozan usta eline sağlık balata kkaliperlerini boyadı umarım beğenirsiniz .bence güzel oldu.

1b52a0ea-d12d-4a42-bc65-b0a8c4f64d86.jpg

4b74f2a3-4d36-4c56-906f-546083afe337.jpg

41f1078c-d593-4af3-8fc4-c5498d3acfa0.jpg

a9ddeddc-9c86-4bb0-a924-d24f83a13b48.jpg

bd9809ef-504d-4ea0-8231-dbf603d44cf6.jpg

dccadb65-5a79-4892-9191-81bcd2387689.jpg

fb17539a-04a0-49df-be29-d7707d5bd096.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tanışma mesajınız olmadığı için konularınız sadece yöneticiler tarafından görünmektedir. Hatta bu konu ile ilgili bir de uyarınız var . Uyarıyı görüp onaylamışsınız da. Eğer tanışma mesajı atmazsanız bu mesajınız da silinecektir. Bilginize @kanuni1973

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Tanışma mesajı atmadı diye gayet de faydalı olabilecek -üstelik görselli- bir mesajı silmek de absürtlük olur kanımca. Adam tecrübesini aktarmış. Ne var ki bunda? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

benim tanışma mesajım var . zaten olmasa bu konuya mesaj yazamaz dım. lütfen bu durumu düzeltin

merhabalar ben izmirden kanuni askeri personelim. mazda 3 impresiv hb at sahibiyim. herkese huzurlu ve sağlıklı günler dilerim t

tanışma mesajım bu şekildedir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...

Ben de İzmir'deki servis deneyimimi aktarayım...Buradaki tavsiye üzerine ADN Mazda servisine götürdüm aracımı...ilk bakımı yaptırdım yağı suyu frenleri v.s. değişti...buraya kadar eyvallah...

aradan bir ay geçmedi devirdaim pompam bozuldu...götürdüm parçayı değiştirdi...ancak aracı doğru düzgün test etmedi...hatta başka bir sızıntıyı ben görüp söyledim....ardından tamam böyle bir kullan dedi... su eksiltirse getirirsin dedi. aracı aldım evin oraya park ettim. suyunu kontrol ettim yine eksiltmiş...baktım kalorifer borusundan sızıyor...ertesi gün tekrar servise götürdüm...boruyu değiştirdi...arabanın rölanti ayarları iyi değildi onları da ayarlamasını rica ettim...onları da ayarladı bildiği kadarıyla...ama beceremedi, aracımın devri daha da yükseldi ve tekrar gitmem gerekiyor servise...ve ayrıca işçilik ücretleri çok abartı...aldığı parçaların fiyatları da başka şerlere kıyasla yüksek...

sonuç olarak ben güvenilir bulmadım...para kolay kazanılmıyor...amacım kimseyi kötülemek değil...başımdan geçenlerin yarısını anlattım size...herkese hayırlı günler...  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@evren06

Hocam öncelikle geçmiş olsun.bende birkaç kez gittim normal rutin bakımlardı sorun yaşamadım. Özel servis olduğu için olsa gerek işçilik  ücreti bana biraz fazla geldi. Alternatif arayışına girdim.  Tanıdığım bir dr bey sıfır aldığı aracının bakımlarını ilk günden itibaren doğan ustaya (pro servis)yaptiyormus. Ben de sonra ona gitmeye başladım memnum kaldım. Hatta bi abimizin servisin 7binlara istediği arızayı garantili şekilde 900tl ye yaptı o da çok memnun kaldı. Yeri stadyum metronun altından diş hastanesine doğru giderken kadoil petrol un içinde. İyi günler 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...