Jump to content

İzmir'de Güvenilir Bir Servis Tavsiye Eder misiniz?

srkntzl
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aslinda ben de Izmir'de güvenilir bir Mazda servisi ariyorum ama pek bulamıyorum.  Öneriler beklerken kendi deneyimlerimi yazayım dedim.  En son bakımı Çiğli'de Tırak Otomotiv'de yaptırdım.  Burası bir Bosch servisi ama aynı zamanda Mazda'lara bakıyor.  Ben Gaziemir'de oturduğum için bakım yapılırken orada bekledim ve bitince aracı aldım.  Herhangi bir sorun yaşamadım ama Çiğli bana biraz uzak gibi.

Daha önce bir kere Gaziemir'deki Bosch servisine gitmiştim.  Aracı orada bırakıp daha sonra bitince almaya gittim.  Ancak, orayla ilgili ilginç bir durum yaşadım.  Başka bir zaman araç veri ekranında Bluetooth menüsüne bakarken ekranda bana ait olmayan bir telefonun Bluetooth kaydının yapılmış olduğunu farkettim.  Aracı başka bir yere bırakmadığım için bu Bosch servisinde bunu yapmış olmalılar.  Tabii bu yabancı telefonu Bluetooth'dan hemen sildim ama müşteri aracına bunu yapmaları ilginç geldi.  Onlara telefon açıp yok siz bunu yapmışsınız falan demek istemedim ama bir daha da oraya gitmedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...