Jump to content

Alınık Lcd Led Tv

Xman

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 46 inç 117 cm ve özellikle samsung marka fullhd led tv almak istiyorum, internette fiyatlar 3000 lira ve 12 taksit şeklinde, bundan daha avantajlı şekilde bu ürünü temin edebilecek olan varsa güzel haberlerini bekliyorum.

Not: ürün teslim yeri Ankara

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hepsiburada.com 2999 lira 12 ay taksitle veriyor şu an. Hepsiburada 2999 liraya satıyorsa piyasada mutlaka daha ucuza bulunur diye düşünüyorum Ediz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

hepsiburada.com 2999 lira 12 ay taksitle veriyor şu an. Hepsiburada 2999 liraya satıyorsa piyasada mutlaka daha ucuza bulunur diye düşünüyorum Ediz :)

Kıyıda köşede kalabiliyor ucuz evet. Ben bi kere carrefourdan samsung i550 telefon almıştım tek kalmıştı. Piyasada en uygun 500 liraya bulmuştum almadım orda 360 liraya almıştım 6-7 ay kullandım 400'e sattım GG'de 2.el :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok seksi rakam mış yalnız :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Ben 1600 verdim Lcd Full Hd aldım 1 sene önce, bukadar kısa zamanda Led'lerin bu fiyata düşeceğini bilsem almazdım valla. Süper fiyat :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yunus LE-46C630 benim baktığımdan dahada uygunmuş :D 2799 dan aşağıya bulmamız lazım şimdi :D

Yunus bulur :)

tecrübe konuşuyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yunus LE-46C630 benim baktığımdan dahada uygunmuş :D 2799 dan aşağıya bulmamız lazım şimdi :D

bir de aradaki farkları ne acana bakmak lazım Ahmet.  100 lira fazla verip daha kaliteli sonuç almakta var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ikiside fullhd ve 100 hertz, ikiside led eğer bir fark varsa tepkime sürelerinde vardır diye düşünüyorum ama benim için ilk 3 kriter 46 inç, led ve fullhd olması :)

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...