Jump to content

Satılık Navigasyon (TOMTOM Start)

emredeler

Tavsiye Edilen Mesajlar

15 gün önce Mersin'de adresi yanlış tarif eden birine kızıp ilk gördüğüm yerden (Vatan Bilgisayar) bir navigasyon aldım, kullandım, işim bitti ve şu an ihtiyaç fazlası. Toplamda 3-4 kere ancak kullandım. Alalı 2 hafta oldu. 2 yıl KVK garantisi ve ücretsiz güncelleme hakkı var. Çizik vs yok. Tertemiz cihaz.

İşime yarayacak herhangi bir şeyle takas edebilirim. Nakit almak isteyen olursa da pazarlıksız fiyatı 150TL'dir.

dsc00852n.jpg

post-938-141695283879_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi modeli Start yazıyor. Start2 başka sanırım. Harita da Tele Atlas yazıyor. Bu işlerden pek anlamam. Garmin'in menüsüne alışınca buna adapte olamadım pek. Dışındaki kasa Nokia'nın eski telefonlarındaki gibi değiş tokuş kapakmış. Onu biliyorum sadece :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi başka yere ilan koymadım. Saat, parfüm, dvd, vs bişeyle takas etmek isteyen bir tanıdık çıkar belki diye açtım konuyu. İlle de nakit alacağını söyleyen biri olursa hayır da demem tabi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

A

Konuşuyor ama erkek :)

Abi caponlar yapmış, Naviyi açtınmı yanına hologram bayan oturuyor ve seninle konuşuyor... :D videoyu araştırmak lazım vardı sanki burda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...