Jump to content

Sis Farı Camı Kırılırsa...

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Geçenlerde ne idüğü belirsiz serseri bir taşın sekip (kim demiş bizde şans yok gökten kasnak yağsa biri bile boynumuza geçmez diye :D ) sis farına aşkını ilan etmesi sonucu bu heyecana dayanamayan narin ve nazlı sis farımın camı kırıdı, beni tanıyanlar iyi bilir takıntılı adamın tekiyimdir gezemem öyle kırık farla falan hemen yenisini alıp takayım düşüncesiyle servisten fiyat aldım ama 250 küsür civarı bir fiyat çıkınca da işin doğrusu biraz canım sıkıldı,ebay falan derken tam alacaktımki sis farlarına cam kestirilebileceğini ögrendim ve hemen ikiler mazda Taber  ustaya gittim sağolsunlar aracın ufak tefek işi vardı onlar yapılırken hemen sis farını söküp hallettiler gayette güzel oldu, kırık sis farıyla dolaşan arkadaşlara duyurayım dedim :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi benimde kırık laf banamı geldi bilmiyom :D ben cam kestirmiştim ama yine çatladı :D sanırım ampulun sıcaklığına dayanamadı. fiyat nedir abi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi benimde kırık laf banamı geldi bilmiyom :D ben cam kestirmiştim ama yine çatladı :D sanırım ampulun sıcaklığına dayanamadı. fiyat nedir abi

İyidir fiyat sen uğra... benle de teber usta ilgilendi sağolsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bu kasko işini anlamıyorum, daha doğrusu çok yanlış buluyorum.

sis farımız kırılıyor ama kaskodan yaptıramıyoruz, niye? indirim oranı düşecek diye.

ufak bir cam kırılsada indirim oranı sıfırlanıyor veya alt kademeye iniyor, büyük bir kaza yapsanda.

bence kasko, aracı kullanan kişinin kullanım yılı tecrübesine, geçmişte yaptığı kazalara, trafik cezalarına göre(kurallara uygun araç kullanıp kullanmadığına göre) vb kiterlere göre hesaplanmalı.

Geçmiş olsun Bülent bu arada

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz düzine kestirip evde küçük ayakkabı kutusunda saklanmalı en güzeli üstüne sis farı camı falan diye :D

Dikkat ettim birçok mazda 3'ün sis camı kırık  :ohmy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bu kasko işini anlamıyorum, daha doğrusu çok yanlış buluyorum.

sis farımız kırılıyor ama kaskodan yaptıramıyoruz, niye? indirim oranı düşecek diye.

ufak bir cam kırılsada indirim oranı sıfırlanıyor veya alt kademeye iniyor, büyük bir kaza yapsanda.

bence kasko, aracı kullanan kişinin kullanım yılı tecrübesine, geçmişte yaptığı kazalara, trafik cezalarına göre(kurallara uygun araç kullanıp kullanmadığına göre) vb kiterlere göre hesaplanmalı.

Geçmiş olsun Bülent bu arada

:)

İndirim oranı düşmüyor küçük çarpmalarda, tabi anlaştığınız sigortaya bağlı. Mesela ben arka tamponu değiştim indirimim bozulmadı.Yılda 1000 tl civarına kadar indirim bozulmuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İndirim oranı düşmüyor küçük çarpmalarda, tabi anlaştığınız sigortaya bağlı. Mesela ben arka tamponu değiştim indirimim bozulmadı.Yılda 1000 tl civarına kadar indirim bozulmuyor.

ben geneli kasdettim, o tür uygulamalar var evet fakat yine de yanlış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben geneli kasdettim, o tür uygulamalar var evet fakat yine de yanlış.

Sis lambası far stop ayna tarzı şeylerin kırılmasında Savaş Abi'nin dediği gibi hasarsızlık indirimi düşüyor..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hasarsızlığa hiç aldırmam, çizik olsa yaptırırım poliçeden. Düşünsenize orjinal far camına 250 lira verdiğinizi, hasarsızlıktan pahalıya patlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hasarsızlığa hiç aldırmam, çizik olsa yaptırırım poliçeden. Düşünsenize orjinal far camına 250 lira verdiğinizi, hasarsızlıktan pahalıya patlar.

Yok bizim bahsettiğimiz 20 liralık sis farı camı için hasarsızlık indiriminden olmakta, yoksa elbette 200-300 liralık kırılan stop için kaskomdan faydalanırım ki çoğu kişide öyle yapıyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Bu ustanın telefonunu da paylaşabilir misiniz arkadaşlar. Benim de sisler çatlak ve cam kestireceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...