Jump to content

Jant Bulamıyorum

oldcity26
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Daha önceki guzum 14 jant orijinaldi, şimdiki ise 16 jant... İkisi arasında dağlar kadar fark var, birincisi virajlarda kayma yapabiliyordu, direksiyon boşa düşmüş hissi veriyordu, ancak ikincisi yola daha güvenli oturuyor hissi veriyor 140 ile girdiğim alınabilir virajlarda bile kayma yapmadı, güven veriyor... Tek kötü tarafı yoldaki bütün her şeyi hissettiriyor, direksiyon daha ağır... Fakat; tercihim her daim 16 jant olur...

16 jant üzeri bence konforun biraz daha bozulması demek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önceki guzum 14 jant orijinaldi, şimdiki ise 16 jant... İkisi arasında dağlar kadar fark var, birincisi virajlarda kayma yapabiliyordu, direksiyon boşa düşmüş hissi veriyordu, ancak ikincisi yola daha güvenli oturuyor hissi veriyor 140 ile girdiğim alınabilir virajlarda bile kayma yapmadı, güven veriyor... Tek kötü tarafı yoldaki bütün her şeyi hissettiriyor, direksiyon daha ağır... Fakat; tercihim her daim 16 jant olur...

16 jant üzeri bence konforun biraz daha bozulması demek.

Aynen abi :) benim kara yılanda pardon kara guzu da hissediyosun yoldaki birçok şeyi :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Resimdeki jantların 5x114.3 olanını nerden bulabilirim. Malum siteye baktım bulamadım. Bu modelin adını bilen varmı?

post-10147-141695299554_thumb.jpg

post-10147-141695299559_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fan pervanesi olması hoşuma gitmedi... :P

Abi yine benzetme süper  :2funny:

Pervane gibi ama Tombak kasa arabalara yakışıyo abi ya  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi yine benzetme süper  :2funny:

Pervane gibi ama Tombak kasa arabalara yakışıyo abi ya  :)

Benimkisi espri, zevk meselesi tabiki de... Aklıma ilk gelen çağrışım pervane oldu... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resimdeki jantların 5x114.3 olanını nerden bulabilirim. Malum siteye baktım bulamadım. Bu modelin adını bilen varmı?

91x16=1456 adet janta baktım aradığım jant yok. http://www.jant-al.com/Jantlar.aspx

sahibinden.com'da bir ara gördüm ama şimdi bulamıyorum (ilk 50'den sonraki sayfalar görülmediği için)

Aradığım jantı temin edebilecek jant satan yerler varmı? sahibinden.com'daki bir kaç mağazaya yazdım eski bir model olduğu için biraz zor cevapları aldım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim jantların aynısı hem de; temizlenmiş halinden daha temizi... :D Fiyat süper, süleyman lastik ebadı uyuyorsa kaçırma derim... 1.Nesil Mazda 3 Touring jantları... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bunu az önce gördüm abi, hemde tanıdıkta dedim belki indirim bile yapar dedim  :D

Bu jantı 626'da görebilsek durum değerlendirmesi yapardık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bunu az önce gördüm abi, hemde tanıdıkta dedim belki indirim bile yapar dedim  :D

Bu jantı 626'da görebilsek durum değerlendirmesi yapardık.

Senin fan zevkine uygun Hakan :) Len daha ne indirimi olacak, diyecektim ki, ilandaki jantların tane fiyatı olduğunu öğrenince haklısın dedim... :D

Tek sıkıntısı 17 jant olması... Göze alıyorsan Okan'ı rahatsız et hemen...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin fan zevkine uygun Hakan :) Len daha ne indirimi olacak, diyecektim ki, ilandaki jantların tane fiyatı olduğunu öğrenince haklısın dedim... :D

Tek sıkıntısı 17 jant olması... Göze alıyorsan Okan'ı rahatsız et hemen...

Evet abi benim fan zevkime uygun sayılır ama pervanenin kanatları biraz daha geniş olaydı daha iyi hava verirdi (araca) :D :D

Fiyat uygun abi çok bi indirim beklemem zaten.

Sıkıntı dediğin gibi 17'' olması abi. Bunu alırsak birde lastik alcaz 1200 jantlara versek 300-500'e lastiğe vercez :fiuw: Aracın dengesi düzeni bozulması durumuda var :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takdir senin, benden jantları bulması... O jantlara lastikleri 300-500'e bulursan hemen al, bi kenarda dursun... Sana bu işin maliyeti en uygun karavana verdiğin kapora kadar olur... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takdir senin, benden jantları bulması... O jantlara lastikleri 300-500'e bulursan hemen al, bi kenarda dursun... Sana bu işin maliyeti en uygun karavana verdiğin kapora kadar olur... :D

Abi bulup gösterdiğin için sağolasın. Orjinal jant düşünmüyorum çünkü fiyatları yüksek. OEM dedikleri jantlardan bulabilirsem almayı düşünüyorum.

Bazen ilanlarda oluyo; adam sıkılıyo jant lastik uygun fiyata veriyo. Bende öle bişey arıyorum. Tabi bulabilirsem.

Az önce şöyle bişey buldum. Bu hangi aracın orjinal jantı anlayamadım. Bunlarda biraz fanı andırıyor  :D

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-satisa-cikti-sahibini-bekliyor-157492526/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jant kapağı bunlardan iyidir Hakan, sen takıldın bu fan olayına... :D

Abi malum gösterdiğim janttan bulabilirsem almayı düşünüyorum. Bulamazsam kapaklarla devam  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim jantların aynısı hem de; temizlenmiş halinden daha temizi... :D Fiyat süper, süleyman lastik ebadı uyuyorsa kaçırma derim... 1.Nesil Mazda 3 Touring jantları... ;)

abi sen senin kuzunun şöyle bir fotoğrafını koymadınki anlayalım :)şaka bir yana kafama yattı mesaj attım bakalım lastik hariç gibi söylüyor sanki ilanda  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...