Jump to content

Jant Bulamıyorum

oldcity26
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ayrıca birde bunu buldum benim dahi aklıma yattı ama 17' varmıydı bu modelde emin değilim 16 gibi geldi bana ama 17 ise 40-45 yanakla güzel durur geliyor bana fiyatıda nedense ucuz =)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-acil-bedavadan-biraz-pahali-tft-jant-tft-17-inc-117823747/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

arkadaşlar sahibinden de ki bu ilandaki mazda 6 jantları mazda 626 sedan aracta nasıl olur?fotoğrafdaki aracta nasıl duruyorsa öyle diyebilirsiniz ama ben beyaz sedan için görüşlerinizi merak ediyorum  :) :) ? birde bu jantlar ters mi  normalmi yoksa ben mi tersim anlayamadım ?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-mazda-6-orjinal-jant-lastik-ciziksiz-tamirsiz-146828414/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar sahibinden de ki bu ilandaki mazda 6 jantları mazda 626 sedan aracta nasıl olur?fotoğrafdaki aracta nasıl duruyorsa öyle diyebilirsiniz ama ben beyaz sedan için görüşlerinizi merak ediyorum  :) :) ? birde bu jantlar ters mi  normalmi yoksa ben mi tersim anlayamadım ?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-mazda-6-orjinal-jant-lastik-ciziksiz-tamirsiz-146828414/detay/

jantlar sağdan bakınca normal diğer mazda 6 lara baktım bu şekilde ama beyaz mazda 626 sedan da ki görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar :) ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

92-97 626 için; araca yakışan, aracın düzenini bozmayan nasıl bir çelik jant tavsiye edersiniz.

626'sı oupta çelik jant taktıran varsa resimlerini paylaşabilirse güzel olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel durmuş abi, her jant yakışmıyo bu arabalara...

Evet, her jant yakışmıyor ve jant ölçüsünden dolayı kolay kolay bulunmuyor... Daha ince kollu da düşünebilirsin... Zevk meselesi tabi... Ben kaliperlerin ve diskin görünmesini seviyorum... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu ilanı bende favorime almıştım  :D

Mazda 3'ün veya  6'nın orjinal jantlarının 626 lara yakışacağını düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende beğendim yakışacağınada eminim ama, hem orjinal jant daha iyidir sanki, yabancı sitelerden araştırdım baya aynısından 626 ya takan yok (zaten zor bir ihtimal :) )

bugünlerde jant değiştirecek yerlerim ağrıyor :D siz alabilirsiniz  :) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

626'ların orijinal jant ebatı 14 hadi çok çok 15 takılabilir ama üzeri ölçüdeki jantlar hem yakıt hemde konfor açısından tad vermez diye tahmin ediyorum... Bunu dikkate alırsanız iyi olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende beğendim yakışacağınada eminim ama, hem orjinal jant daha iyidir sanki, yabancı sitelerden araştırdım baya aynısından 626 ya takan yok (zaten zor bir ihtimal :) )

bugünlerde jant değiştirecek yerlerim ağrıyor :D siz alabilirsiniz  :) :)

Bu jantları düşünmüştüm ama alırsam lastiklerde değişecek onun için vazcaydım  :D

İlanlardaki jantları takip ediyorum 14'' ve yakışacak bir jant bulabilirsem veya uygun fiyata jant lastik takımı bulabilirsem almayı düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu jantları düşünmüştüm ama alırsam lastiklerde değişecek onun için vazcaydım  :D

İlanlardaki jantları takip ediyorum 14'' ve yakışacak bir jant bulabilirsem veya uygun fiyata jant lastik takımı bulabilirsem almayı düşünüyorum

İstersen bende takip ederim, 14 jant bu tarzda denk düşerse haber ederim... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstersen bende takip ederim, 14 jant bu tarzda denk düşerse haber ederim... ;)

Abi çok iyi olur. Şahsen kendi aracıma yapacağım en ufak değişiklikte (bakım, aksesuar vs) sana müracat etmeyi ve onayı almayı düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...