Jump to content

Jant Bulamıyorum

oldcity26
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben de uzun arayışlardan sonra bunları bulmuştum:

XWkaRj.jpg

RykWza.jpg

Bu hondanın elegans jantlarının peşinde çok koştum doğrusu fakat hep kalburüstü fiyatlar veriliyordu. Uygun bulunca bunları almıştım. Aslında aynı dönem bi rx8 jant takımı da vardı da  fiyatta anlaşamamıştık. Bir de uymayacağından ve modifikasyon gerektireceğinden adım gibi emindim.

iyi forumlar...

626'ya yakışabilecek en güzel jant bencede

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen. Jant 2011 model mazda 3ten çıkma orijinal jantlar. Lastikler de aynı lastikler. Aldığımda daha çizgileri duruyordu. Bir sene daha gideri var. Orijinal jantlarını da kışın kışlık lastik ince tabanla kullanıyorum. Bu jant-lastiklerle araç yola resmen yapışıyor. Bu kadar farkedeceğini düşünmezdim, lastik yol tutuşunun en önemli parçası bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca bu modeli kulanıp da modifikasyon yapmak isteyenler için söylüyorum jantlar 15"- 6j - 195*65*15 - 5*114.3 jantlardır ve bu ebatlar bu modelin orijinalinde GT modelinde de kullanılmıştır. Taktığım jant-lastiklerle arasındaki tek fark orijinal lastikleri 195*60*15 olması gerekmekte.

YPbNNZ.jpg

Orijinal 15" jantlar:

z8162137X,Mazda-626--GD--1987-1992.jpg

Çok tatlı değil mi ya?? GT modeli 2.2turbo dohc 16v 144 bg 4x4 koltuk ısıtmadan tutun cruise control vs. herşey var araçta Mermerler sağolsun araçlarımızdaki tek opsiyon klima. Karburatörlü geçen çağın motoru var üzerinde kafayı yememek elde değil.

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lastik/jant satışı yapan büyük firmalarda vardır Bülent...

Resmini çekeyim de Abdullah a sorayım hafta sonu o bulur  :D Gördüğüm jant satan yere göstereceğim resmini bulana kadar devam. Nasıl abi güzel değil mi sence ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sahibinden.com daki bu işi profosyonel yapan büyük mağazalara jantın resmini göndersen sana bulurlar abi

mail yoluyla iletişime mi geçeyim diyorsun. Var mı önerin ? Yoksa ara bul mu diyorsun  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnternete gerek yok bence, Ankara gibi bir yerde istenilen her şekilde her ölçüde jant bulunur...

Önceliğim bu yönde abi. Yarından itibaren bakıyorum tanıdıklarıma da soruyorum. Son çare internet.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farkındayım özellikle bu gün çok soru sordum kusuruma bakmayın ama bir yorumunuzu daha alayım. 16" jantımı 17" yapmayı düşünüyorum o bahsettiğim jantı bulursam. Pişman olur muyum sizce (yakıt+konfor) ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farkındayım özellikle bu gün çok soru sordum kusuruma bakmayın ama bir yorumunuzu daha alayım. 16" jantımı 17" yapmayı düşünüyorum o bahsettiğim jantı bulursam. Pişman olur muyum sizce (yakıt+konfor) ?

maksat görüntüyse büyük jant güzel evet ama 150 hp altındaki araçlar için çok gereksiz 17" jantlar. ince yanak lastiklerde konforunuzu kaçırır iyice. sürekli otoyolda kullanmadıkça dar yanak ve büyük jant yanlış seçim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sürüş zevki kimine göre konfordur kimine göre his ve tepkidir. Ben aracımdan tangur tungur ses gelmesin ama yol hissi ve direksiyon tepkileri hızlı olsn isterim. Bu yüzden 17 inçi tercih ederdim.

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...