Jump to content

Direksiyondaki tuşlar

irfansayg
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam arkadaşlar...2011 mazda 3 aldım..aracı çok ta tanımıyorum...özellikle direksiyondaki tuşlar....res ve set +ve -yazan tuşlar ve de diğer tuşlarında bilmediğimiz yönleri varmı...bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam arkadaşlar...2011 mazda 3 aldım..aracı çok ta tanımıyorum...özellikle direksiyondaki tuşlar....res ve set +ve -yazan tuşlar ve de diğer tuşlarında bilmediğimiz yönleri varmı...bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim teşekkürler..

yeni aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.

res, set + ve - tuşlar cruise control'ün tuşlarıdır.

res: ayarladığınız hıza cruise control açık iken otomatik olarak gelmenizi sağlar,

set + ve - tuşları da hızı azar azar hızlandırır veya azaltır.

cruse kontrolü haricinde herhangi bir işe yaramazlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.

res, set + ve - tuşlar cruise control'ün tuşlarıdır.

res: ayarladığınız hıza cruise control açık iken otomatik olarak gelmenizi sağlar,

set + ve - tuşları da hızı azar azar hızlandırır veya azaltır.

cruse kontrolü haricinde herhangi bir işe yaramazlar.

hayırlı olsun...

biz burda ne kadar anlatırsak anlatalım, uygulamalı gösteremediğimiz için birşey anlatamayacağız. en güzeli kullanma kılavuzundan bir bakın, ardından kafanıza takılan kısımlarını en ince detayına kadar anlatalım. şimdi burda direksiyon kumandalarını bir anlatmaya başlasak 3 sayfa yazmam gerekir...

anlayışınıza şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önce sol taraftaki cruise on tuşuna basın, sonra sağdaki + ya basın. cruise devreye girer. frene basınca devreden çıkar. ilk etapta bunlar size yeter sanıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herkese teşekkürler....kullanma kılavuzum olmadığı için bu soruyu sormak zorunda kaldım...kılavuz alamadım...

kullanım klavuzu vermek zorundalar. aldığınız bayiden isteyin, eğer sonuç alamazsanız mazda iletişim hattına başvuruda bulunun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sadece frene basıldığında değil debriyaja basıldığında da devreden çıkar

ideali sol tarafta bulunan devreden çıkarma tuşunu kullanmaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sadece frene basıldığında değil debriyaja basıldığında da devreden çıkar

ideali sol tarafta bulunan devreden çıkarma tuşunu kullanmaktır.

hiç bir şeye basmadan da devreden çıkar manuellerde en azından :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

keşke tüm bayiiler ve servisler  okan bey  gibi  olsa.......

sonra gidiyonuz başka başka yerlerden araba alıyonuz. sonra böle diyonuz... hehe :D

şaka bir yana teveccühünüz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sonra gidiyonuz başka başka yerlerden araba alıyonuz. sonra böle diyonuz... hehe :D

...

Biraz yakın olsan tamam ama, neyse belki Fethiyeye giderken alır öyle gideriz. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...