Jump to content

Mazda çıkma yedek parça Bursa

arifkonuk

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 53
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

abi şu tavan çıta kapaklarından bana da lazım çok yere sordum bulamadım, ya da çıkma tavan port bagaj çıtası varsa o da olur,araç 99 model astina hb, ben sık sık bursaya gelip gidiyorum , varsa yanına uğrarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba bı konuda bılgı almak ıstıyorum bende '99 626 var sağ on farı yan sanayı tyc. acaba orjınal bosch cıkma varsa fıyatını ogreneblırmıyım. tesekkurler sımdıden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alınık bölümüne konu açmıştım bir arkadaş sağolsun sizin konunuza yönlendirdi.

323 Hb bagaj kapağı ışığına ihtiyacım var. Elinizde mevcut ise fiyatı ile dönüş yaparmısınız.

Konumda ayrıntılı yazmıştım: http://www.mazdaclubtr.com/22087/323-hb-bagaj-kapagi-isigi/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba...mazda 626 94 model..arka sağ fren merkezi arızalı..

kaliper kapağı var..iç kısımları lazım..

kasetlik lazım..(-bendeki kırık)

kapı içi kilit dili plastik çerçevesi lazım..

cam su bidonu lazım..

varsa..orjinal komple klima lazım(hortumlar dahil tam takım)

nasıl yardımcı olabilirsiniz?.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar Arif Bey

2005 Mazda 3 sedan için stop lambalarına ihtiyacım var. Benimkilerin içindeki su damlacıklarını gidereceğim diye matlaştırdım berbet ettim :kafa: 

bagaj kapağındakiler sağlam  bana diğerleri lazım elinizde evar mı acaba. teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba bende 97 model 323 1.8cc glx mt sedan araç var dün ufak bir kaza geçirdim sağ ön çamurluk ve sağ ön davlumbaz , sağ far değişecek elinizde mevcutmu acaba bu parçalar birde bi sorum daha olacak internette araştırdığımda genelde familiaların parcaları cıkıyor 97 323 olarak bildiğim kadarıyla familia ile görünüş bakımından aynı yani paçalarıda aynı oluyormu acaba arabam sanayide yatıyor suanda sizden haber bekliyorum iyi çalışmalar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

stopları nasıl bir işlem ile matlaştırdınız bana resimerini atabilirseniz bakayım belki kurtarılacak yanı vardır şuan elimde çıkma olarak yok ama arkadaşlardan bulurz en kötü ihtimal

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu parçalar sıfır olarak yedek parça bayilerinde var fiyatları yüksek değil bizim araçlar genelde önden hasarlı olduğu için pek kaput tampon çamurluk çıkmıyor ama bulamazsanız ben ithalatçım ile irtibata geçip parçaların tedariğini sağlarım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...