Jump to content

astinayı lantis ile değişmek mantıklı mı??

flamable
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkdaşlar 99 model astinam var,klimalı ve biraz daha spor bi araç almak için aracımı satıyordum, bi arkadaş bana 97 lantis le takas teklifi gönderdi, araçta klima var, aynı şekilde lpg li, fakat bendeki abs hava yastığı onda yok, kilometresi benim araçtan 10.000 km fazla, acaba bi tek klima için değiştirdiğime değer mi?Yoksa aracımdan gayet memnunum,yakıtı da performansına göre makul, bi de lantisin daha çok yakmasından korkuyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Kadir'in dediği gibi üzerine güzel bir para almayacaksan hayatta değiştirilmez. Alacağın arabanın sana ne süprizler yapacağınıda bilmiyorsun hem ileride.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

üzerine para almıcam da benim aracın bir takım masrafları vardı, masraf dediğim lastikler değişçek, lpg ruhsata işlencek, triger değişçek sanırsam (daha 30,000 km önce değişmiş ama 5 yıl olmuş) , bi de klimasızlıktan muzdaribim çıkma filan bulursam taktırmayı düşünüyodum o kadar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yukarıda yazılanları unut, bir de şu yönden bak

klima mı önemli yoksa abs ve hava yastığı mı önemli ?? !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanıtlarınız gayet açık çok teşekkür ediyorum, bi klima için güzelim aracımı başkasına kaptırmayayım, zaten kredimin taksidi bitsin ilk işim klima taktırmak olucak bu gidişle,klimalı astina zaten tadından yenmez:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

yanıtlarınız gayet açık çok teşekkür ediyorum, bi klima için güzelim aracımı başkasına kaptırmayayım, zaten kredimin taksidi bitsin ilk işim klima taktırmak olucak bu gidişle,klimalı astina zaten tadından yenmez:)

Mantıklısı bu zaten. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...