Jump to content

Dizel Otomatik ?

kdr14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sevgili arkadaşlar renault,peugeot,vw olsun bir çok modelinde dizel otomatik (otomatikleştirilmiş düz vites) olarak satışa sunduğu arabalar var benim anlamadığım kia hyundai bile dizel otomatik yaparken mazda neden bu pazara el atmıyor?mazda motor a.ş türkiyeyi pek takip etmiyor sanırım.kanımca dizel otomatik bir mazda 3 olsa satışlarını ikiye katlayacağına eminim benzin 4 lira olduğu ülkede böylesine gelişmiş teknoloji sahip bir firma niye hala daha suskun ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabayı alacakken ben de bu soruyu çok sormuştum.Hatta şu da var.Neden dizeller touring donanımlı sadece de impressive yok?

Zamanla gelir diye düşünüyorum.Ama ben kaçırdıktan sonra ne fayda :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Patlama yapacağını düşünüyorum ama  mazdanın bu sessizlik iyi değil :)

Seasi ne zaman çıktı ki  Türkiye' de 90 ların ilk yarısıdan sonra... Mazda Avrupa' nın görevlendirdiği kiiler bence Türkiye' de  çuvallamış ve halen de araç satışlarınn patlama yaptığı bu ortamda çuvallamaya devam etmektedir... Bu ülkede bir aracın satması için, kalitesi, reklamı, tüketiciye verdiği güven, servis ve yedek parça temin ile İKİNCİ EL PERFORMANSI gibi nitelikler taşıması gerekir ki, bunlar konusunda çalışan bir Mazda yada yetkilisi ismi verebiliyormuyuz...?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Seasi ne zaman çıktı ki  Türkiye' de 90 ların ilk yarısıdan sonra... Mazda Avrupa' nın görevlendirdiği kiiler bence Türkiye' de  çuvallamış ve halen de araç satışlarınn patlama yaptığı bu ortamda çuvallamaya devam etmektedir... Bu ülkede bir aracın satması için, kalitesi, reklamı, tüketiciye verdiği güven, servis ve yedek parça temin ile İKİNCİ EL PERFORMANSI gibi nitelikler taşıması gerekir ki, bunlar konusunda çalışan bir Mazda yada yetkilisi ismi verebiliyormuyuz...?

Evet ama  herkesin bildiği gerçekler var mazdanın sorunsuzluğu saati gibi çalışan motoru bunun için bir reklam yapmaya bence değmez peugeot bir sürü reklam yapıyor ama her defasında arıza cıkaran bir otomobil doğrumudur ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pejö, sihtiröen makyajlı hatun gibidir. alırsınız hoştur, cicidir ,güzeldir. ama bir süre sonra gözünüze güzel görünmez, çirkinleşir, arıza yapmaya başlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Kia çok güzel bir reklam patlattı, gözüm kayıyor yani, gözüm değil ağzım bile kayıyor hep beraber söylüyoruz evde...:D

Abi  Dizel-otomatik düşünsem kesinlikle Kia veya Hyundai alırdım. Murat'a da onu tavsiye etmiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet ama  herkesin bildiği gerçekler var mazdanın sorunsuzluğu saati gibi çalışan motoru bunun için bir reklam yapmaya bence değmez peugeot bir sürü reklam yapıyor ama her defasında arıza cıkaran bir otomobil doğrumudur ?

Herkes Derken.... Tercih edilebilirlik HERKES' ten daha fazlasını gerektiriyor gibi sanki...

Bi sende bir bende var nerede ise arabadan, satışların artmış hali 2.500, şimdi az satılmasını mı konuşuyoruz, satmasının yolunu mu??

Araba bize özel mi kalsın yoksa kalitesinin hakkını mı versin satışları ile???

O arıza yapıyor diye örnek verdiğiniz trişkadan PEJO kaç satıyo hiç baktınız mı o sorunlara rağmen...

Yoksa Mazda CEO su bizim caminin imamı mı, sevabına yapıyor aabayı, kar amacı gütmeksizin, Allah Rızası için alana hayırlı olsun...

Bizim millet sever böyel reklamı, sağlamlığı, sorunsuzluğu, estetiği bir de 2. elde kapışılanını.. Bunları sağladın mı yok satar o araba...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Mazdaya akıllı bir türkiye ceo gelse satışları tavan yapar bence en basitinden millet dizel otomatik için gidipte pejo,60 milyara vw golf yada megane dizel otomatiği almaz şahsi fikrim çok bişey değil ya dizel otomatik

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...