Jump to content

Osram Night Breaker Plus serisi çıktı.

M626
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ebay vs. getirtecek olan varsa benim içinde 1 çift sipariş ederse sevinirim, ücreti neyse istenen bankaya gönderirim anında. 2011 mazda3 sedan impressive için hangi modeli uygun acaba bu plus NB lerin?

Bir deneyelim bakalım çok kısa sürede patlarsa eskileri takar devam ederiz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

NB Plus Beylikdüzü Bauhaus'da vardı. Çifti 38 TL. Normal NB'lar 29 TL. Plus olarak Bauhaus'da sadece H7 vardı sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de 1-2 hafta içinde H7 ve H1 alacağım ancak Osram NightBraker ve Bosch Plus 90 arasında kararsız kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu geceuçuşu sitesinden bende yorumları ve karşılaştırmaları okudum ancak yine e kararsızım. Dediğiniz gibi Plus 90 çevreyi daha geniş aydınlatıyormuş, bu da karşıdakinin gözünü daha fazla alabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Bende alayım bundan, hazır Beylikdüzü Bauhaus'ta varmış... Peki sislere takılabiliyor mu bunlar acep?

Neden takılamasın ki uygun tipte bulduktan sonra ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

farların camları bile o zenon yüzünden karardı sarardı,neyse ki Maslak da bir yer bulduk,cifti 100 tl ye polish yaptırdık,gayet güzel oldu..ustanın tavsiyesi polishden sonra birde şeffaf film kaplattık..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben zenonları cıkarttım ve nb plus taktırdım.Çok memnunum..zenonlarda ciddi eziyet çekmişim..bir daha asla zenon takmam..

Mercekli miydi senin farlar abi ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugun bizde baktık, normal elektrikçide 30 tl, Bauhausta ise yeni fiyat değişmiş, 49 tl... Almadım...

yanlış hatırlamıyorsam 36 tl idi,ben aldığımda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugun bizde baktık, normal elektrikçide 30 tl, Bauhausta ise yeni fiyat değişmiş, 49 tl... Almadım...

Plus' mıydı normal elektrikçide ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...