Jump to content

Osram Night Breaker Plus serisi çıktı.

M626
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tam zamanında güncellemişsiniz Mehmet Bey teşekkürler , bende night braker farlarla alakalı soru soracaktım ki iyi oldu . Sizin son taktığınız hangi markaydı , görselde rengi beyaz mıdır , görüş nasıldı kısa bilgi aktarırsanız iyi olur. Bende Philips H11 DiamondVision 5000k almayı düşünüyordum tavsiye edermisiniz ? Videoda tam bizim guzulardan mevcut . Bu xenon değil değil mi ? 

Ayrıca bizim sislerin ampül tipi neydi , sisler içinde beyazımsı bir far düşünüyorum xenon olmayandan . Fenni muayenede sök tak sevmiyorum.  

bunlar  şimdi xenon değilmi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Youtube ' de kullanıcı açıklamasına göre değilmiş, onun yalancısıyım . 

Right Headlight : Philips H11 CrystalVision 4300k 
Left Headlight   : Philips H11 DiamondVision 5000k 

Demiş vatandaş... Bu ürünleri aratınca kutu içeriğinde balans ya da kite rastlanmıyor . Bu mantıkla helogen. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Forumdan @bilaal_acar arkadaşımızın bir sorusu var. @Mehmet Özdemir bu konuda deneyimlisin.

far ampullerini değiştiricem osram night breaker h4 duylu ampul alıcam bi pakette iki tane var 56 lira aklıma takılan şey iki far için 2 ampul yetiyormu aynı ampul hem uzun hem kısamı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
20.07.2015 at 21:16, Mehmet Özdemir :

Bende night breaker plus var slash. 16 aydır patlamadı.

dayanamadı artık, sol ampülü dün gece değiştirdim, sağdaki de yakındır. 22 ay iyi bir süre benim için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de 1 yıl, 12000 km kullandım uzun ve kısada, gece daha çok yol yaparım ama şükür tık demedi henüz. Aracı çalıştırırken farları sönük tutmaya dikkat ediyorum ama çok da edemiyorum, voltaj dalgalanmasını yemedğinden ömrü uzattığı söyleniyor.

Baya reklamlarını yaptım forumda da, şu abilerin fiyatları uygundu geçen sene, halen de öyle sanırım. Ben gidip elden aldım, güzel de insanlar, internetten de sipariş vermeye çekinmem. http://www.ozenticaret.com.tr/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...