Jump to content

Osram Night Breaker Plus serisi çıktı.

M626
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

H4 ampul kullanan aracımda Osram NB kullanmıştım yaklaşık 2 sene kullandım normal ampule göre yolu daha iyi aydınlatıyor ve daha uzak mesafede aydınlatma şiddeti çok iyi ancak aracın farlarında çok az bir beyazlama oluyor.

Yamur sis karlı birçok havada test ettim çok güzel bir ampuldü

yeni aracıma plus serisini almayı düşünüyorum. Gece aydınlatması çok güzel

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama şimdi almışken hem uzunlara hem de kısalara almakta fayda var siz ne dersiniz. ben de xenonlar varken selektor attıgımda cok cırkın bı sekılde sarı renkte ışık oluyodu. ama bu sefer hem uzunlara hem de kısalara alırsam daha ıyı olur. ya tabiki  biraz beyazlama da daha iyi olur xenon gibi hem de yagmurda xenondan daha ıyı olur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama şimdi almışken hem uzunlara hem de kısalara almakta fayda var siz ne dersiniz. ben de xenonlar varken selektor attıgımda cok cırkın bı sekılde sarı renkte ışık oluyodu. ama bu sefer hem uzunlara hem de kısalara alırsam daha ıyı olur. ya tabiki  biraz beyazlama da daha iyi olur xenon gibi hem de yagmurda xenondan daha ıyı olur :)

dedigim gibi tam beyaz yanmiyor acik sari olarak yabiyor ancak sis lambalariniz sari renk ise farlarla beraber actiginizda farlarin tam sari olmadigini farkediyorsunuz
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten videolarda da fark gorunuyo alcam yaa karar verdim soyle bi musait bi zamanimda :) amaa benim sislerde beyaz :D aslinda cok daha iyi olur ya xenon varken sisler beyaz ampul oldugundan fark fazlaydi ama simdi sisler farlar yakladik ayni renk tonunda olur :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ürünü renk için almayın, bir beklenti yaratmasın sizde, Kullanım amacı karşı tarafı rahatsız etmeden daha aydınlık bir alan sağlamak. Bu arada sökeceğiniz orjinalleri bagajınızda saklamayı unutmayın, ürün 9-10 ay içerisinde sol veya sağ patlayacaktır. Kullanım saat ömrü az bir üründür.

İyi günlerde kullanın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

nbr.jpg

Aracın bir önceki sahibi xenon taktırmış, sorunlar çıkmaya başladı. Osram h11 Night Breaker Plus bugün elime geçti, ömrünün normal olanından %90 daha fazla olduğu yazıyor kutuda, göreceğiz.

Evet arkadaşlar, Night Breaker Plus'ın ömrü hakkında bir done var artık elimizde. An itibari ile ampüllerden birisi ömrünü yitirmiş durumda, diğeri çalışıyor.

Yukarıda alıntısını yaptığım iletimin tarihi, 07 Mayıs 2013. Bu demek oluyor ki bir seneyi tamamlamamış. Diğerinin ölümü de yakındır diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet arkadaşlar, Night Breaker Plus'ın ömrü hakkında bir done var artık elimizde. An itibari ile ampüllerden birisi ömrünü yitirmiş durumda, diğeri çalışıyor.

Yukarıda alıntısını yaptığım iletimin tarihi, 07 Mayıs 2013. Bu demek oluyor ki bir seneyi tamamlamamış. Diğerinin ölümü de yakındır diye düşünüyorum.

Sırf gece sürüşü yapılmış olsa bile 9 ay bence çok çok az... Tecrübe paylaşımı için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sırf gece sürüşü yapılmış olsa bile 9 ay bence çok çok az... Tecrübe paylaşımı için teşekkürler.

Evet abi, gerçekten 9 ay çok az.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu durumda muayene öncesi takmayı düşündüğüm. Night Breaker Plus'tan vazgeçsem iyi olacak sanırım. Hadi sürenin kısalığını geçtim, bende öyle zırt pırt. Servise yada oto elektrikçiye gidecek zamanda yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu durumda muayene öncesi takmayı düşündüğüm. Night Breaker Plus'tan vazgeçsem iyi olacak sanırım. Hadi sürenin kısalığını geçtim, bende öyle zırt pırt. Servise yada oto elektrikçiye gidecek zamanda yok.

Ampül değişimi çok basit bir işlem İlhan. Yeter ki elinde yedek ampül olsun, eskileri soketinden çıkart, yeniyi tak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

xenon candır :) 5 yıla yakın eski mazda3 aracımda takılıydı. gece gündüz farlar hep açık gezerim. Kamasonic' di markası yanılmıyorsam. Bir kere bile sönmedi. Xenon ile osram arasında ( plus kullanmadım) görüş farkı oldukça fazla.

Ama mercekli farınız yoksa kesinlikle kullanılmamalı. Işık ciddi şekilde yayılıyor ve karşıdaki kulaklarınızı çınlatabilir :)  Mercekli farınız varsa tercihim xenon dan yana olur benim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mercekli farınız varsa fakat otomatik far ayarı ve far yıkama sistemine sahip değilseniz xenon yine yasaktır. Yasağa uyup uymama kişisel tercihtir cezasını da göz önene alır. Ben, ceza yersem yiyeyim dedim ve taktım. Fakat yine tekrarlıyorum karşı araç kullanıcılarına rahatsızlık vermediği için taktım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Öteki teki de bugün ömrünü yitirdi. Kullanacak arkadaşlar bu bilgiyi baz alabilirler. Bu ampüllerin ömrü; 9 - 10 ay arasında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Bir güncelleme yapmanın vakti geldi. Yukarıda mesajımı forumda belirttiğim gün yeni bir çift daha satın alıp takmıştım. Kullanımı değiştirerek ömrünü uzattım diyebilirim. 16 ay olmuş, şu an hâlâ çalışmaktalar. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir güncelleme yapmanın vakti geldi. Yukarıda mesajımı forumda belirttiğim gün yeni bir çift daha satın alıp takmıştım. Kullanımı değiştirerek ömrünü uzattım diyebilirim. 16 ay olmuş, şu an hâlâ çalışmaktalar. 

Tam zamanında güncellemişsiniz Mehmet Bey teşekkürler , bende night braker farlarla alakalı soru soracaktım ki iyi oldu . Sizin son taktığınız hangi markaydı , görselde rengi beyaz mıdır , görüş nasıldı kısa bilgi aktarırsanız iyi olur. Bende Philips H11 DiamondVision 5000k almayı düşünüyordum tavsiye edermisiniz ? Videoda tam bizim guzulardan mevcut . Bu xenon değil değil mi ? 

Ayrıca bizim sislerin ampül tipi neydi , sisler içinde beyazımsı bir far düşünüyorum xenon olmayandan . Fenni muayenede sök tak sevmiyorum.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Videoda gördüğüm birisi xenon diğeri ise halogen olmalı. Sağ taraftaki çok beyaz, halogen ampül o kadar beyaz yanmıyor maalesef. Night breaker plus kullanıyorum ben, ışık rengi soldakine benziyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...