Jump to content

Mazda 50bin aracı geri çağırıyor

kepelet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Japon otomotiv firması, Mazda-6 modelinin benzin deposunun sarı keseli örümcekleri çektiğini söyledi.

bizde sarı keseli örümcek yoktur herhalde, sorunda yok o zaman :)

ama haber komikmiş gerçek ise eğer.

tabi böyle bir haber olsaydı site yönetimi Mazda bültene ulaşabildiğinden bahsetmişti gazetelerden önce haberimiz olurdu diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O iyi gene, geçenlerde Cine 5 te bir programda Mazdanın yeni modellerinden bahsederken tombaklardan göstermişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar herkese iyi günler, bugün milliyette okudugum bir haberi paylaşmak istiyorum

http://ekonomi.milliyet.com.tr/mazda-yi-orumcek-sardi-50-bin-arac-cagriliyor/ekonomi/ekonomidetay/04.03.2011/1359934/default.htm

haber linki burada , habere göre mazda 6 lar geri cagırılıyormus benzin depolarına örümcekler yuva yaptıgı için, inşallah bu sorun mazda 3 lerde görülmez yada basına gelen oldumu???? Bir fikri olan var mı bu konuyla ilgili...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 lerde olurmu acaba

1. Haberin doğruluk payı tartışılır.

2. Haber doğru olsa dahi hangi ülke ve modeller için geçerli olduğu belli

3. Ayrıca bahsi geçen tür örümcekler ülkemizde yaşamıyor sanırım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 lerde olurmu acaba

Olsaydı duyurulurdu bence. Sonuçta Mazda 6 da bunu keşfeden 3 tede bulurdu. Yada takipte kalıp böyle bir şeyin çıkıp çıkmayacağına bakmak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3. Ayrıca bahsi geçen tür örümcekler ülkemizde yaşamıyor sanırım :)

şimdi göç ederler onlar ülkemize,  hatta sarı keseli örümcek gribi bile çıkar ben size söyleyeyim :D :D

ama adam açıklamış, neden sadece bu modellerde henüz çözemedik :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Suçlu bu ;

mazda-recall-yellow-sac-spiders-2011.jpg

Etkilenen araçlar ise 2.5 Lt motora sahip Nisan 2008 ile Şubat 2010 arasında üretilen modeller. Kısacası bizimle bir alakası yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Suçlu bu ;

mazda-recall-yellow-sac-spiders-2011.jpg

Etkilenen araçlar ise 2.5 Lt motora sahip Nisan 2008 ile Şubat 2010 arasında üretilen modeller. Kısacası bizimle bir alakası yok :)

sevimli bişey :)  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben örùmcek oluym bende mazdaya yuva yaparim bu örùmcek isinide biliyo 2.5den assagisina yuva yapmiyo :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence geri çağırma sebeplerinin en güzeli. Fazla çevre dostu olmuş artık bu da. İnsan hariç herkes yuva yapacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...